Nők milyen esti szépségápolási rutinotok van?
A pasimnak nem teszek semmit, hogy vonzó legyek. Magamnak teszem, ő meg azért tart vonzónak, amiért én is magam, mivel eleve ilyennek ismert meg. Ha neki tenném, csúnya világ lenne, mert szemrebbenés nélkül fizettetném vele a felsőkategóriás termékeket is, ha már elvárásai vannak. Nekem elég a középkategória, neki pedig jóval alacsonyabban van a léc abban, hogy mitől vonzó egy nő, mint amitől én annak tartom magam.
Egyébként:
-edzés (nem annyira szépségápolás, de este szoktam, majdnem minden nap )
-arctisztítás minden este (egyszer olajos lemosóval, egyszer habzóval), reggel langyos vízzel
-heti 2x agyagmaszk
-hetente rendbeszedem a szemöldököm (festés, igazítás)
-2-3 naponta leszedem a bajszomnak nevezett pihét is
-szérumok este: heti 2x glikolsav, a többi napon retinol, minden nap melléjük peptidszérum, és hidratálókrém két rétegben (egy fogmosás előtt, egy utána), télen olajos szérummal kiegészítve)
-reggel(bár ez nem volt kérdés): antioxidáns szérum, heti 1-2x szalicilsav (csak akkor, ha zsírosabbnak, mitesszeresebbnek érzem a bőröm), hidratáló egy rétegben, fényvédő (különösen az arcra, mellkasra/nyakra és a kézfejekre, de nyaranta mindenhova, ahol ér a nap)
-4 naponta mosok hajat, ekkor szoktam mindenhol borotválkozni is, de ez és az ehhez hasonló dolgok (fogselyem, fogmosás, körömvágás, stb) már szerintem alap higiénia, említésre sem méltó.
Az élet nem arról szól, hogy nézzünk ki jól és tetsszünk a pasijainknak. Max arról, hogy legyünk egészségesek és kibékülve magunkkal, amennyire lehet. Úgyis lesz mindig, akinek ez anélkül is tetszik, hogy próbálnánk neki tetszeni. 🤷♀️
zuhanyzom
(de nem pasi miatt, hanem mert nem szeretek koszosan aludni menni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!