Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kinek milyen dekoltázs párna...

Kinek milyen dekoltázs párna vált be? Van értelme?

Figyelt kérdés

Próbálom magam rászoktattni a háton alvásra, de elég nehezen megy. Nehezen bírok elaludni háton és éjszaka sokszor elforgolódom. Egy párnát szoktam átöllelni, meg berakni a melleim közé. De reggel így is sokszor gyűrötten ébredek.

Ápolom a dekoltázsom, figyelek a fényvédelemre. Sok nőnek olyan szép, sima dekoltázsa van, én meg sokszor gyűrödtnek érzem a bőröm.

2022. jún. 19. 14:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

Oldalt fekve aludni próbáltál??

Lehet, hogy pont a párnától gyűrött. De az pár óra alatt elmúlik. Ha nem, akkor nem az alvástól van, hidratálni kell ott is a bőrt.

2022. jún. 19. 14:44
 2/11 A kérdező kommentje:

Sokszor alszom oldalt, mivel úgy pihentető számomra az alvás. Csak ilyenkor a melleim is összenyonódnak és reggelre gyűrött leszek. Elmúlik egy idő után, de nem érzem már olyan szép simának.

Hidratálni szoktam (mondjuk nem minden este, de akkor ezt is rutinná teszem).

2022. jún. 19. 14:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Van direkt dekoltazs krem( pl Douglas sajat markas). Nyaron minden este erdemes hasznalni. Illetve nappalra venyvedovel kend a rancosodas ellen.
2022. jún. 19. 15:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Megnézem 3-as ezt a krémet, köszönöm!
2022. jún. 19. 15:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Most hallok először erről és el nem tudom képzelni, hogy érted a gyűröttet.

Elmondaná valaki, hogy értsem? Megijedtem, hogy ezzel is kellene foglalkozni én meg nem teszem.

2022. jún. 19. 15:51
 6/11 A kérdező kommentje:

5-ös, arra gondolok, hogy szeretném megelőzni a ráncos dekoltázst, amennyire lehet.

Nem tudom, mennyi idős vagy, de 29 évesen Én próbálok ezekre figyelni.

2022. jún. 19. 16:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

20 éves vagyok. Még nem vettem észre senkin, hogy ráncos lenne a dekoltázsa, de valószínűleg azért mert nem figyeltem erre.

Köszi, most már tudom, hogy ilyen is van :)

2022. jún. 19. 16:56
 8/11 anonim ***** válasza:
7: pedig 40 felett már nagyon látszik a legtöbb nőnek. Érzékeny, vékony ott nagyon a bőr, vigyázni kell rá.
2022. jún. 19. 18:04
 9/11 anonim ***** válasza:
37 évesen full sima. De sose napoztatom. Oldalt szoktam aludni. Sima testápolót használok.
2022. jún. 20. 02:07
 10/11 A kérdező kommentje:

9-es, lehet ez is genetika kérdése és Te szerencsésebb vagy.

Én se napoztatom, mivel nagyon fehér bőröm van és nagyon hamar leégek, napallergiám is előjön. Sima testápolóval szoktam kenni, de megpróbálok bele rendszert vinni.

2022. jún. 20. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!