Fiúk! Ti nagyon útáljátok azokat a csajokat, akiknek nem lapos a hasuk?
Tehát nem az a kérdés, hogy bírjátok e. Csak hogy útáljátok-e őket? Nagyon visszataszítónak tartjátok? Nem kövér, csak van egy kis feleslege, vagyis nem lapos a hasa.
Lány vagyok. Csak kíváncsiságból teszem fel a kérdést :))
Nálam hatalmas előny a lapos has, tetszik a vékony alak, de hát én is vékony vagyok, mégis van rajta némi felesleg. Tényleg nagyon kevés, de van. Kocka/lapos hasat fenntartani azért nem egyszerű sajnos.
Azért nem mondom, hogy utálom vagy taszító, inkább úgy fogalmaznék, hogy minél több felesleg van rajta, annál kevésbé tetszik. Kérdés az, hogy neked valójában mekkora. Sokan azért eléggé rosszul ítélik meg azt a "kicsit". Vagy nekem van túlságosan alul a normál, benne van ez is a pakliban :D
De ez most az én véleményem, van nem egy haverom, akiknek a teltebb alak jön be, az én ízlésem nekik pedig botsáska...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!