Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti nagyon útáljátok...

Fiúk! Ti nagyon útáljátok azokat a csajokat, akiknek nem lapos a hasuk?

Figyelt kérdés

Tehát nem az a kérdés, hogy bírjátok e. Csak hogy útáljátok-e őket? Nagyon visszataszítónak tartjátok? Nem kövér, csak van egy kis feleslege, vagyis nem lapos a hasa.

Lány vagyok. Csak kíváncsiságból teszem fel a kérdést :))

2022. jún. 16. 20:13
1 2
 1/11 anonim válasza:
84%
Nem. Mindenféle alkatú nő tetszett már. Inkább azt mondanám hogy a kisugárzásuk fog meg elsőre.
2022. jún. 16. 21:18
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Nálam hatalmas előny a lapos has, tetszik a vékony alak, de hát én is vékony vagyok, mégis van rajta némi felesleg. Tényleg nagyon kevés, de van. Kocka/lapos hasat fenntartani azért nem egyszerű sajnos.

Azért nem mondom, hogy utálom vagy taszító, inkább úgy fogalmaznék, hogy minél több felesleg van rajta, annál kevésbé tetszik. Kérdés az, hogy neked valójában mekkora. Sokan azért eléggé rosszul ítélik meg azt a "kicsit". Vagy nekem van túlságosan alul a normál, benne van ez is a pakliban :D

De ez most az én véleményem, van nem egy haverom, akiknek a teltebb alak jön be, az én ízlésem nekik pedig botsáska...

2022. jún. 16. 21:52
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem utálok senkit a külseje miatt.
2022. jún. 16. 21:54
 4/11 A kérdező kommentje:
Jó látni, hogy vannak még normális fiúk is ezen a nagyvilágon! :))
2022. jún. 16. 22:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom.
2022. jún. 17. 00:26
 6/11 anonim ***** válasza:
9%
Nem utálomde inkább kutyapózban tolom meg
2022. jún. 17. 05:02
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem még sokszor nőiesebb is, nyilván nem vagyunk egyformák, kinek mi tetszik, de nekem pl a gömbölydedebb lányok tetszettek mindig is ebben az is benn van, hogy van egy kis pocijuk.
2022. jún. 17. 05:12
 8/11 anonim ***** válasza:
71%
Nem, tetszik a körte alak nekem. A vékony is, de a telt has is.
2022. jún. 17. 06:52
 9/11 Noren1989 ***** válasza:
68%
Nekem nemigen jön be. Max kicsi arànyos. Én sem vagyok aputestű, hasonló az elvàràs a nő felé is.
2022. jún. 17. 07:37
 10/11 anonim ***** válasza:
85%
Igen, a nők sokszor túlbecsülik a hasukat, sokszor konkrétan a belső szerveik miatt nem deszka egyenes a hasuk. Csak hát média, filterek...
2022. jún. 17. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!