Ezek közül kit szerettek a legjobban? És kit utáltok a ledjobban? Vagy minsegyiket szeretitek/utáljátok?
Minden választ felbecsülök! :)
A videósok:
JustVidman, Followanna, Pamkutya, Dancsó Péter, Viszkok Fruzsi, Nász Dániel.
Azt is megírhatjátok, hogyha ezek közül semelyiket sem szeretitek, hogy akkor kit szerettek. :)
De főleg ezek közül szeretném, ha választanátok! Köszönöm! :)
(én justvidman fan vagyok, de Nász Danit is sokat nézem, meg Pamkutyáékat is. Aki Justvidman fan szintén, nyugodtan írhat rám privibe. :) )
JustVidman-t imádom, minden videóján sírva nevetek.
Pamkutyáék paródiái zseniálisak, néha jobbak, mint az eredeti számok.
Dancsó Pétert régen jobban szerettem, de most is meg tud nevettetni.
15/L
Followannát gyűlölöm, undorító Viszkok Fruzsival egyetemben.
Nász Dánielt nem néztem eddig soha.
JustVidman érdekes, van egy kis személyisége.
Pamkutya sem rossz, ők ketten összehasonlítva a többi csatornához zseniálisak.
Dancsó Péternek jó a humora, de néha túl játsza magát, de még mindig 100x jobb mint az átlagos unalmas nyomorék videósok.
Ha választanom kéne: Dancsó Péter
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
#1 én is pont így gondolom!
#2 Viszkok Fruzsit és Followannát én sem túlságosan szeretem, csak főleg népszerű videósokat akartam írni, amit sokan ismernek.
Közölük senkit.
Radics Peti és Videojátékos Zsolti munkásságát kedvelem.
JustVidman humorát nagyon szeretem.
Followannát is meg szoktam nézni, de nem őt kedvelem a legjobban.
Akiket nem írtál:
AvianaRahl: számomra ő nagyon értelmes, izgalmas, érdekes videós. Nem szoktam ilyet mondani, de 'példaképnek' tekintem. A komolyabb témák is nagyon jól állnak neki, elgondolkodtató, amiket mond.
Csizmadia Gabriella: fiatal kora ellenére eléggé komoly, talán pont ez fogott meg benne. Vidám, pozitív, sokszínű, egyáltalán nem unalmas lány.
Ennyi. :)
JustVidman, Pamkutya, Dancsó Péter
IMÁDOM őket, kedvenceim!!
Többieket nem ismerem, így nem lehet véleményem :)
JustVidman: nagyon bírom, ott van a top ötös listám élén.
Pamkutya: régebben jó volt, de a mostani kicsit erőltetett, nem jön át.
Dancsó Péter: már-már nekem kellemetlenek a videói... siralmas lapos poénok, megkérdőjelezhető nemi identitás (lásd sminkelős videó)stb.
Radics Peti és Szirmai Gergő akiket még követek és kedvelek.
A töbieket nem ismerem.
Swallowanna,Viszket Fruzsi,Csecses Atika és társaik viccnek is rosszak,szánalmas az összes.
Dancsó elcsicskult az utóbbi időkben,ellaposodott stb..
JustVidman nagyon kreatív ötletes,szeretem,ez Pamkutyáékra is igaz.
Nasz Dani humorát is bírom,aranyos a srác.
Akiket még nagyon szeretek,és szerintem nagyon jó videósok: Radics Peti,Szirmai,Kiss Imi,Unfield,Isti,Videójátékos Zsolti,lehet kihagytam valakit de most hirtelen ennyi.
Én Radics Petit követem csak.
A felsoroltak közül csak hallásból ismerem Dancsót és Nászt, láttam egy-két videót Dancsótól, de nem tetszett.
Pamkutya jó paródiákat csinál, ezt bírom. A többiről nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!