Miért az ilyen voksán virág féle riherongyok a mai fiatal lányok példaképei?!
Úgy értem milyen jellemfejlődést von ez maga után?
Szükség van erre?Mi lesz ezekből az emberekből akik EZEK alapján szocializálódnak illetve nőnek fel ?
Mégis azért van 1 kis esze. Nem tudom mitszólnál hozzá ha téged osztanának mindig ha a médiában lennél.
18/F
11:29!
Hát lehet hogy van esze de ,hogy nem követendő példakép az is biztos.
Egyébként nem zavarna ha a médiában lennék ha arról lenne szó,hogy mit értem el a sport illetve a tudományok területén.Ez alapján nem hinném ,hogy fikáznának.
Sajnos a mai ember alaptermészete az, hogy kényelmes. Ismert, népszerű, sikeres (sőt, az a legfontosabb az életében-a pénz meg a hírnév) akar lenni anélkül, hogy egy szalmaszálat is keresztbe tegyen. Ezért példaképek a Paris Hiltonok meg a playmate-ek, mert a tinilényok nagy része utál tanulni, és ma azt látja, hogy a médiába, az újságokba, pénzes és híres (sztár)pasik mellé olyan csajok (is) kerülhetnek, akiknek még talán az érettségijük sincs meg, és ez vhogy nem is tudom... "reményt" ad nekik. Az a gond, hogy ma sokak számára az a legnagyobb "emberi érték", hogy kinek mekkora a pénztárcája, és kinek milyen márkájú a kézitáskája...
21/l
szerintem Voksán Virággal nincs semmi baj!
Nekem nem a példaképem,de szerintem szép csaj,és van esze is!
lehet h féltékeny vagy mert,neki összejött az élet ;)
Te vagy a mangalicás?:DDDD
Amúgy én őt pont bírom,de ahogy öltözködik...igen az olyasfajtákat követik a lányok.London forever ;)
lehet playmate, lehet dj
de van nyelvvizsgája nem is egy és ha jól tudom diplomája
inkább ez legyen a példaképem mint az "Évike" aki a helyi "menő" csávókkal már össze*feküdt a szakközépben már bukott, és bolti eladónak sokkal rosszabb mint Virág playmatenek
reggelente meg általában mindig mosogatórongy, kihasználják, a ruhái is háááááááááááát ízléstelen igénytelen kurv*s
inkább Virág lesz a példaképem mint egy átlag szenn*y rendes kiscsaj címszó alatt...
16/L
lehet lepontozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!