Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Honnan kezdődik egy karóra?...

Honnan kezdődik egy karóra? Mely márka a belépőkategória, vagy milyen összeg az amiért már "órát" kapsz?

Figyelt kérdés
Én nem is hordtam órát, nem is érdekelt a dolog. Aztán elhatároztam, hogy veszek egy órát, ki is néztem egy Tissot-t. Aztán beszéltem több ismerősömmel akiknek van 1-2 órájuk, hogy adjanak tanácsot. Azt mondták a Tissot nem komoly márka, olyan nem érdemes venni. Breitling, IWC, Tag Heuer amit szerintük nekem érdemes lenne venni.

2022. jún. 7. 15:06
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Tag Heuer. Ezen felnevettem.

Amúgy a 3 ezres Casio is óra. A 150 ezres Tissot is az. Meg a 100 milliós Richard Mille is. Van olyan óra is plOrient Starok amik 200 ezerért olyan órát adnak mint a Breitling 1 milkóért. A szemembe ettől a Breitling nem lesz komolyabb óra.

2022. jún. 7. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
A határ a csillagos ég, szal az a kérdés mennyit költenél rá, és hova hordod.
2022. jún. 7. 15:35
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

A te igényeidtől függ. Órának óra a párezres casio is, akkor is ha ez sérti a haverjaid énképét.

Én belépőnek egy pár tízezres orientet vettem, mert ez tetszett és teljesíti az elvárásaimat. Van akinek ez is túlzás lenne, másnak meg egy vacak amivel nem elégedett. Szerintem ne másoknak vegyél órát hanem magadnak.

2022. jún. 7. 16:11
 4/10 Japán Gulyás válasza:
79%

Azt ugye vágod, hogy ez az egész drága óra dolog egy lufi és főleg a gazdag sznobok hülyítik egymást vele? Biztos ismered a viccet, hogy két orosz oligarcha beszélget:

-Nézd Oleg, most vettem Londonban ezt a selyem sálat 5000 dollárért.

-De hülye vagy Vaszilij, hát Párizsban azt 10.000 dollárért is megkaptad volna!

Na, óráknál ez nem vicc, hanem a valóság.

2022. jún. 7. 16:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Hova akarsz belépni vele?
2022. jún. 7. 19:39
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
A Casio mindent tud. A kérdésben említett márkákat akkor vedd, ha mások előtt akarsz felvágni.
2022. jún. 7. 23:38
 7/10 anonim válasza:
61%
Szerintem, és több nemzetközi oldal szerinti rangsorolás alapján, a LONGINES az a márka, ahonnan indulnak a dolgok.
2022. jún. 9. 15:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk igen Casio a legolcsóbb amiért már jó, sokáig működő órát kapsz de ebből is van fél milliós. Ha villogni akarsz vele olyanok előtt akik nem értenek hozzá akkor vegyél designer órát vagy replikát. Ha még valóban olyan körökben akarsz felvágni egy drága óra kevés lesz, nagyon.
2022. jún. 10. 06:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Vegyél Philip Patek-et.Pizzahordásra a legjobb!
2022. jún. 12. 20:49
 10/10 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék, hogy a kérdező ismerősei az általuk említett órákat hordják, vagy pont, hogy egy Tissot-ra sem telik nekik..
2022. júl. 5. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!