Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi az ami szép / szexi Bódi...

Mi az ami szép / szexi Bódi Sylviben?

Figyelt kérdés

Én női szemmel nem találom annak. Szerintem nincs se bomba alakja, se olyan szép arca, pösze is vagy selypít, vagy mit csinál. A képei meg sz@arrá vannak retusálva.

Inkább férfiak/ fiúk válaszát várnám.

Köszi!

2008. dec. 19. 11:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
84%

Nekem nem tetszik...

Én a természetes nőket szeretem...

egy pasi-

2008. dec. 23. 15:14
 22/33 anonim válasza:
64%
Bódy Szilvi nem szép! Vagy már annyira ronda h szép...Biztos az asztal alatt dolgozott meg hogy eljusson eddig...nagyon nem becsülöm őt...ő egy senki...
2008. dec. 23. 20:18
 23/33 anonim válasza:
50%

én nő vagyok és azt kell mondanom, hogy Bódi Sylvi sminkkel és anélkül is csúnya!a mellei egyszerűen undorítóak...nem is beszélve az orráról...

nekem egy meghízott nyúl jut róla eszembe

lehet lepontozni, de nekem ez a megállapításom:D

2008. dec. 26. 05:37
 24/33 anonim ***** válasza:
51%

Férfi vagyok és nekem sem tetszik. Sem külsőleg, sem emberileg (legalábbis abból, amennyit futólag hallottam/láttam/olvastam róla).

Igaz, nekem általában nem tetszik az effajta plázacica műnő.

2008. dec. 26. 07:06
 25/33 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem jó nő! Nem biztos, hogy a műmellek valakinek bejönek, inkább a szilikon nélküli. Egy szép barna, vagy fekete szem , hosszú ápolt haj! Na szerintem ilyenek fogják meg az ember fiát. Egyébként ki hibátlan?!
2008. dec. 26. 10:57
 26/33 anonim válasza:
85%

Milyen érdekes, hogy ki mit lát szépnek!

Szerintem szép az alakja, mert nem gizda, de mindene formás, nagyon ott van. Ő az a fajta, aki ha meghízik, akkor is szexi, mert arányosan hízik, és formás marad.

Az arcától viszont nem vagyok oda, smink nélkül tényleg egy nulla (bár vagyunk így ezzel még páran), a szemei szerintem nem szépek, hanem dülledtek, a szája meg egy vonal.

Összességében szexis nő, szerintem a kisugárzása, és nem a tökéletessége miatt tetszik a pasiknak.

2008. dec. 26. 11:56
 27/33 anonim ***** válasza:
58%
Igen, ez az a kisugárzása fogja meg az embert.
2008. dec. 26. 18:39
 28/33 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nem szép nő.Túl mű,túl dagadt,és butuska plázacica.Ettöl még lehet h másnak tetszik.A haverjaim és a barátom sem tartja szexinek mert nem természetes.(lány vagyok).
2009. jan. 2. 19:25
 29/33 anonim válasza:
65%
Nekem sose tetszett az én ideálom Eva Longoria szerintem ő a legszebb.
2009. febr. 20. 14:48
 30/33 anonim válasza:
100%

nem mondom azt, hogy csúnya, de nem is szép. először is feka, másodszor rusnya a mellbimbója, mintha szét lenne rágva, lóg a melle, a fiatal kora ellenére, és annak ellenére hogy nagy, felemás, az egyik nagyobb mint a másik, rettentő nagy orra van, és állandóan hazudik és pösze.

hogy miért hazudik? mert mondja hogy ő antialkoholista, erre csak olyan képeket lehet látni ahol üvegből iszik mindenféle piát stb. meg hogy nem a pénzre hajt stb. akkor miért nem egy pl. szobafestő a nagy szerelme?

de ettől függetlenül a profi képeken gyönyörű, egy kis photoshoppal megsépekve természetesen, mint mindenki az lenne.

2009. jún. 8. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!