Mi az ami szép / szexi Bódi Sylviben?
Én női szemmel nem találom annak. Szerintem nincs se bomba alakja, se olyan szép arca, pösze is vagy selypít, vagy mit csinál. A képei meg sz@arrá vannak retusálva.
Inkább férfiak/ fiúk válaszát várnám.
Köszi!
Szerintem nagyon szép szeme és szemöldöke van Bódi Sylvinek...Karakteres arca van..Igaz azért ő sem olyan már, mint régen, szerintem arcra hízott egy kicsit, vagy nem tudom:D ...de valamiért másabb..Az alakjával meg az ég világon nincs semmi baj, jobb így mintha úgy nézne ki, mint a legtöbb éhező modell..a melléről meg annyit, hogy tulajdonképpen a nagy természetes mell nem tud úgy állni, mint egy szilikonos így a természetes...sokkal jobb így szerintem..
A sejpítése viszont engem egy kicsit irritál..Megszólalásig szép nő, utána viszont már annyira nem...Bár valakinek bejön ez..
nem értem hogy modell mikor nem is vékony
jó lehet h jónak mondható alakja van de dagi
vegyétek már észre
meg ha nem szerepelne senki észre nem venné h milyen
"Gondoljátok el, pont egy ilyen nő, aki a fél életét a tükör előtt tölti, ennyire igényes, a külseje mindig tökéletes, pont ő tűrné hogy a mellei ilyen lógósak és deformáltak legyenek? Már rég megműttette volna. Meg ha tudja hogy ilyenek a mellei akkor mutatkozna felső nélkül? "
Igenis lógnak és deformáltak a mellei.Megoldás?- Photoshop,melltartó .A ruha ápol és eltakar.Egyébként a lógó melleíről meg lehet győződni,ha egy régebbi ValóVilágos részbe belekukkantasz..mikor öltöznek át..pff.. a térdéig lógnak.(na ott nincs photoshop)
És hogy miért mutatkozna meztelenül?? Hol is mutatkozik meztelenül? Lapokban???Ott a photoshop!
Ennyi a titka.És még bele se kell gondolni...
Szilvinek még például csúnya a szája és az orra is..na azzal miért nem kezdett valamit?Pont olyan,mint a melle..ronda és még se csinált még vele semmit.
nyugodtan pontozd le
én ezzel nem foglalkozok
én leirtam a véleményemet mint ahogy a többiek is
ezt meg lepontozod mert te nem igy gondolod hát azt csinálsz amit akarsz le vagy sz******va
lesi fotósokról hallottál már?
"mutatkozna felső nélkül?"
TE most nekem ugatsz?
Ki pontozott le?!Mert én nem.
De mivel ilyen szépen kéred,akkor megteszem:)
Nekem se szimpi, viszont, aki azt mondja rá, hogy nem szexi, nem szép, az nem normális.
Tény, hogy világszínvonalúan néz ki a csajszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!