Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek a Fila márka az...

Szerintetek a Fila márka az mar ciki ebben a divatban?

Figyelt kérdés
Mert olyan hatitaskam van meg egy pár cuccom
2022. máj. 30. 06:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Senkit se érdekel milyen márkájú cuccokat hordassz.
2022. máj. 30. 07:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Mitől vált volna cikivé egy Fila? Vagy bármely márka?🤷
2022. máj. 30. 07:53
 3/5 anonim ***** válasza:
2010 Ben vált azzá amikor mindenkinek fila táskája volt. Sőt emiatt egyszer meg is akartak verni.
2022. máj. 30. 08:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Ja ilyen teszkós fila táskám 2010-ből nekem is van. De én direkt nem hordtam, mert mindenkinek ez volt. Még fóliában van valahol a szekrény mélyén. Direkt elraktam, hogy megvárjam, míg kikopok az a rengeteg darab, amit hordanak.

Amúgy szerintem ma nem ciki, ha nem azt akarod hangsúlyozni hogy milyen gazdag vagy és milyen drága cuccaid vannak. Ár-érték arányban teljesen jó, használható.

2022. máj. 30. 10:27
 5/5 anonim válasza:

Úúú igen. Én külföldiként nem ismertem ezt a sztorit, csak hogy egy 6-7-8 éve minden tizenévesnek fila papucsa volt, meg az egyik barátomnak volt táskája, amit magyarországi rokonok vettek neki. :D Pont 1 hete valaki megkérdezte, hogy emlékszek-e a Filás korszakra, aztán elmesélték, hogy a tescoban lehetett pontokat gyűjteni, és mindenkinek az volt. A márka elrontotta ezzel az imidzsét, meg azzal is,hogy sok lány a fila disruptort viselte.

Személy szerint nem nagyon figyelem ki mit visel.

2022. máj. 30. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!