Szerintetek a Fila márka az mar ciki ebben a divatban?
Ja ilyen teszkós fila táskám 2010-ből nekem is van. De én direkt nem hordtam, mert mindenkinek ez volt. Még fóliában van valahol a szekrény mélyén. Direkt elraktam, hogy megvárjam, míg kikopok az a rengeteg darab, amit hordanak.
Amúgy szerintem ma nem ciki, ha nem azt akarod hangsúlyozni hogy milyen gazdag vagy és milyen drága cuccaid vannak. Ár-érték arányban teljesen jó, használható.
Úúú igen. Én külföldiként nem ismertem ezt a sztorit, csak hogy egy 6-7-8 éve minden tizenévesnek fila papucsa volt, meg az egyik barátomnak volt táskája, amit magyarországi rokonok vettek neki. :D Pont 1 hete valaki megkérdezte, hogy emlékszek-e a Filás korszakra, aztán elmesélték, hogy a tescoban lehetett pontokat gyűjteni, és mindenkinek az volt. A márka elrontotta ezzel az imidzsét, meg azzal is,hogy sok lány a fila disruptort viselte.
Személy szerint nem nagyon figyelem ki mit visel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!