A magas, vekony noket miert utalja mindenki?
Mindig az alacsony cukik, vagy a nagy mellu nok a nyerok
Aki magas es vekony az csak botsaska lehet es hasonlo jelzokkel illetik
Miert van ez?
A ruhadolgot úgy értettem kérdező, hogy jobban áll rajtuk. Például a hosszú és midi szoknyák nagyon tetszenek, de a 156centimmel nem ugyan úgy állna. A teljes szett jobban néz ki a modell alkatúakon szerintem.
Amúgy nekem meg a térdkivágás a sípcsontomnál van általában, szóval cserélnünk kellene ruhaboltot :D
Ahogy más is írta, nem utálnak, irígykednek. Főleg a kis tacskó, 150-160 centis csajok.
A srácok meg azért fikáznak, mert tudják, hogy le sem köpitek őket, mert ugye a nőnek nála magasabb kani kell, mert...mert...minek is?
Már ne haragudj, de attól, hogy egy magas nős kérdés alatt vagyunk miért kell le "kis tacskó"-zni az alacsonyakat?
Szépek a magasak, szépek az alacsonyak és mindenki megtalálja a maga párját.
Frusztráltak, mint a k*rvaanyja. Azért vannak olyan tévképzeteik is, hogy mindenki vagy utálja őket vagy irigy rájuk.
Fel sem merül bennük, hogy magasról szarunk rájuk és a saját dolgunkkal vagyunk elfoglalva.
15.-re.
Mert nevetséges, amikor 150-160 centis csajok, hatalmas arccal nyomják, hogy nekik nem elég magas a 170-180 pasi. Mi van???
Nem kell általánosítani, vannak olyan 150-160 centis lányok akinek jó a 170-180 centis pasi.
Te is egy 170-180 centis frusztrált pasi vagy aki nem kapta meg az alacsony csajszit és ezért utálod a "fajtánkat"?
18.-ra.
Sem nem kedvelem, sem nem utálom a nőket. Olyan a nő, mint a kilincs. A kilincset sem szereted-nem szereted, csak használod...és ha kell, de nincs, az gond lehet.
Orulnek ha nem esnenk egymasnak es nem mennenk le primko szintre....
Magas csavokrol meg annyit, hogy utoljara egy velem egymagas ferfi torte ossze a szivem, mert magas vagyok es ez igy neki nem megfelelo :)))))
13 igen, cserelnunk kellene ruhaboltot :D ez jo volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!