Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A magas, vekony noket miert...

A magas, vekony noket miert utalja mindenki?

Figyelt kérdés

Mindig az alacsony cukik, vagy a nagy mellu nok a nyerok

Aki magas es vekony az csak botsaska lehet es hasonlo jelzokkel illetik

Miert van ez?

2022. máj. 10. 22:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én kivétel lennék? Nekem pont, hogy a magas, vékony nők nagyon is bejönnek, mert van bennük egyfajta művészi szépség.

Szívesen ismerkednék egy ilyen nővel:).

2022. máj. 10. 22:39
 2/22 anonim ***** válasza:
73%

Ki utálja?

Más nők max. irigyek rájuk a modellalkat miatt. De nem mindenki utálja.

A pasiknak meg tetszik. Az alacsony nők meg csak a 2 méter magas paliknak tetszenek.

2022. máj. 10. 22:53
 3/22 anonim ***** válasza:
32%
Ez baromság, mindenkinek tetszenek. Semmilyen retorzió nem éri őket.
2022. máj. 10. 23:42
 4/22 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon alkat függő szerintem. A modelles alkatúakra írigykedem, sok ruha rajtuk jól áll, amik alacsonyabbakon nem. A tömzsi magasak olyan óriás bögöm lények, akik meg vékonyak azok a magasság miatt sokkal ropibbnak néznek ki.

#2 "Az alacsony nők meg csak a 2 méter magas paliknak tetszenek."

Ezt mégis honnan veszed? Ilyen hülyeséget leírni :D

2022. máj. 11. 00:13
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy így van.
2022. máj. 11. 00:52
 6/22 Noren1989 ***** válasza:
XD
2022. máj. 11. 03:26
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Magas vékony vagyok. (175 cm 58kg)

Van aki csorgatja rám a nyálát, valaki azt mondja zsiráfgondozó... Egyéni szubjektív vélemény hogy kinek mi tetszik. Nem tudnék általánosítani.

2022. máj. 11. 05:21
 8/22 A kérdező kommentje:
Ezt a ruha dolgot szerintem ne mossuk bele. Pont a magasakra nincs semmi, vagy log vagy rovid. Ez a valasztek.😅
2022. máj. 11. 06:47
 9/22 anonim ***** válasza:
38%
Volt egy évtized, amikor mindenkit erre a kinézetre akartak ráerőszakolni... Nők ezrei voltak anorexiások a vékony, magas nők miatt. Nem utálok én senkit, de kurvára örülök neki, hogy most az a szépségideál, amit mindenki egyöntetűen csak kemény edzéssel és egészséges étrenddel tud elérni, nem pusztán a létezése által vagy éhezéssel. Kurvára örülök neki, hogy legalább ebben nem megy a nők betegítése. Ez van.
2022. máj. 11. 08:03
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
172cm-56kg vagyok, de sportolok is, ugyhogy igyekszem a legjobbat kihozni a botsaska testembol:D Tinikoromban sokszor megkaptam, hogy hizhatnek, de szerencsere a huszas eveimben mar inkabb csak olyanok talaltak meg, akiknek igy tetszem, illetve en is elfogadtam magam:)
2022. máj. 11. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!