13 éves vagyok és még nem jöt meg pedig fehérfolyásom is van a honaljam már vagy 1-2éve a szemérem ajkamon szerintem már 3 éve a mellem is nőt de magas vagyok és vékony ez lehet a gond mert az osztályból mindenkinek meg van ezért sokszor sirok miata?
Kedves előző:
A hónalja és a nemiszerve már 1-2-3 éve szőrösödik, a mellei elkezdtek nőni de még nem volt fehér folyása.
Ha ezt nemtudtad kivenni a szövegből, kérlek ne okíts ki másokat.
teljesen normális ha még 13 évesen. Inkább örülj neki nem egy jó buli, kellemetlen fáj macera stb.... Tudod hány osztálytársad lehet a nyár folyamán kiakadva amiatt hogy épp akkor volt vagy lesz meg neki amikor nyaral, hidd el nagy szívás.... Te nyugodtan strandolhatsz bármikor ellentétben velük....
Ha meg cikinek érzed mégis elöttük akkor mondd azt hogy neked is volt már egyszer-kétszer. nem kell tudniuk hogy nem is. Nem kötelezö ilyenkor még rendszeresen havonta jönnie. Mondd hogy volt már de azóta nem jött. ennyi. Akár 2 év is lehet amig beáll rendszeresre.
Szia!
Hidd el, en is pont ilyen helyzetben voltam 13 evesen.En is magas es nagyon sovany vagyok (meg mindig), de 14 evesen megjott. Ne aggodj emiatt, elobb utobb megjon, es meglatod, hogy nem valami kellemes dolog. Egyszoval SEMMI ertelme miatta sirni, inkabb orulj, hogy meg nincsnek ilyen gondjaid.:)
17
Ez normális, ha sportolsz erősen akkor még később fog megjönni !
Ezen ne gondolkozz, teljesen természetes folyamat.Sok előnye is van, ha meg van.
Nézz utána a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!