Nem merek nagyon mosolyogni. Nagyon cink? (bővebben)
Figyelt kérdés
Az a problémám fog a fogaim szétálnak, vagyis pontosabban a felső 2 metsző fogam közöt van egy kis szünet. Olyan mint Madonnának. Ápoltak a fogaim, de engem még is úgy zavar :c mások szerint nem gáz, más csúnyább fogakkal vigyorog. Fogszabályzóra meg nincs pénzem :S 18/L2010. szept. 16. 21:01
1/5 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem gáz :D nekem csúnyább fogaim vannak, mégis mosolygok :P
2/5 anonim válasza:
Madonna is mosolyog, szóval nyugodtan.
4/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen, még kicsivel rosszabb is, de szinte állandóan nevetek. Lehet ám szexepil is:D!
5/5 anonim válasza:
én egy időben eltakartam a szám, amikor mosolyogtam...így visszagondolva elég vicces lehetett, hogy nevetek és hopp, ott van máris a kezem..:D nem tetszettek a fogaim, pedig soha semmi gond nem volt velük, csak vmiért az alakjuk nem. Meg az egyik szemfogam olyan kicsi a másikhoz képest, hogy kicsit messzebbről már alig látszik...és emiatt se éreztem szépnek, de nem egy ember mondta, hogy szépek a fogaim, szóval attól, mert nekünk nem tetszik amink van, még lehet másnak szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!