Szerintetek ha pulcsi volt rajtam, akkor mit nézett?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagymellű lány, sőt. De egy barátom apja (náluk voltunk), amikor bementem a szobába ahol volt, miután a szemembe nézett, a felsőtestemet végigmérte. Pont előttem állt, szóval kizárt, hogy rosszul láttam. Szoktam olyan ruhát hordani, ahol látszik az alakom, de itt konkrétan semmi nem látszott a mellemből.2022. máj. 2. 15:09
2/17 anonim válasza:
Miért hiszi minden kislány, hogy egy férfi csak azért néz rájuk, hogy megnézzék a mellüket, feneküket stb? Simán lehet, hogy csak megnézte a pulcsidat.
3/17 anonim válasza:
Azt nézte, hogy ha nem lennél olyan lapos, akkor megpróbálhatna megd*gni.
4/17 anonim válasza:
"Miért hiszi minden kislány, hogy egy férfi csak azért néz rájuk, hogy megnézzék a mellüket, feneküket stb?" - pont azért, mert a mai világban a sok vén kecske mind kis csitriket akar dugni.
5/17 A kérdező kommentje:
De tök sima volt a pulcsi😅 de akkor mind1
2022. máj. 2. 15:15
6/17 anonim válasza:
Téged. Értem én, hogy azt igyekszel kihozni, hogy a melled, de ez nem feltétlenül van így. Eleve azt sem értem, hogy számodra hogy derül ki, hogy aki néz, annak 1 alkalommal mi a jelentősége, pedig felnőtt nő vagyok.
9/17 anonim válasza:
"pont azért, mert a mai világban a sok vén kecske mind kis csitriket akar dugni"
Azért remélem hogy többségben vannak a normális emberek :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!