Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van értelme úgy parfümöt...

Van értelme úgy parfümöt venni hogy nem tudom sehol megszagolni?

Figyelt kérdés

Volt egy parfüm amit az egyik ismerősöm használt azt sem lehetett sehol kipróbálni de még csak egy térmékmintányit sem tudtam rendelni sehonnan.

Most abból a markabol szeretnék kipróbálni de így hogyan? Nem akarok potyára pénzt kidobni

2022. ápr. 23. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én már rendeltem így két parfümöt és nekem mind a kettő tetszett is.

A te döntésed, hogy mered-e vállalni a kockázatot. Ezt rajtad kívül más nem tudja eldönteni.

2022. ápr. 23. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:
17%
Nagyon nem tudsz mellélőni, hiszen minden parfümnek jó illata van. Én világ életbe úgy vásároltam, hogy nem szagoltam meg. Van, hogy utána nézek mik az összetevői, így még könnyebb kiválasztani a tökéleteset.
2022. ápr. 23. 16:42
 3/5 Metionin ***** válasza:
Ha lehet belőle mintát rendelni, akkor azzal érdemes elsőre próbálkozni, főleg ha drága cucc. Notino-n pl. van egy csomó parfümből pár milis kisfújós.
2022. ápr. 23. 19:58
 4/5 Metionin ***** válasza:
Vagy esetleg krémmánián venni kisfújóst valakitől, ha boltban nincs.
2022. ápr. 23. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nagyjából ismered a parfümöket (illatjegyek, stb) és ez alapján választasz (szóval ha tudod, hogy x virág illatát gyűlölöd, akkor nem olyan parfümöt rendelsz, amiben ez áll az első helyen), akkor nagyjából működhet.

Esetleg ha van olyan webshop, ahol visszaveszik bizonyos időn belül (nyilván kevesebbért, mint amennyit te fizettél érte bontatlanul), akkor érdemes onnan venni.

Illetve krémmánián sok parfümből szoktak árulni egyénileg kiadagolt, fújós mintákat.

2022. ápr. 24. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!