Van értelme úgy parfümöt venni hogy nem tudom sehol megszagolni?
Volt egy parfüm amit az egyik ismerősöm használt azt sem lehetett sehol kipróbálni de még csak egy térmékmintányit sem tudtam rendelni sehonnan.
Most abból a markabol szeretnék kipróbálni de így hogyan? Nem akarok potyára pénzt kidobni
Én már rendeltem így két parfümöt és nekem mind a kettő tetszett is.
A te döntésed, hogy mered-e vállalni a kockázatot. Ezt rajtad kívül más nem tudja eldönteni.
Ha nagyjából ismered a parfümöket (illatjegyek, stb) és ez alapján választasz (szóval ha tudod, hogy x virág illatát gyűlölöd, akkor nem olyan parfümöt rendelsz, amiben ez áll az első helyen), akkor nagyjából működhet.
Esetleg ha van olyan webshop, ahol visszaveszik bizonyos időn belül (nyilván kevesebbért, mint amennyit te fizettél érte bontatlanul), akkor érdemes onnan venni.
Illetve krémmánián sok parfümből szoktak árulni egyénileg kiadagolt, fújós mintákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!