Mi értelme van a mellbimbó piercingnek?
Egy másik kérdés alatt sajnos nem kaptam választ. Tényleg érdekel, valaki miért vetemedik arra, hogy átdöfjék a mellét. Nőként elképzelni se tudom, hogy mi előnye lehet: valaki szerint ez tényleg szexi?
Részemről, nem bírnám ki azt a fájdalmat.
Annyi, mint a többi piercingnek. A viselőjének tetszik. Nem azért csináltatja hogy neked tetszen, hanem saját magának.
"nem bírnám ki azt a fájdalmat " akkor ne csináltass, más meg hadd döntse el hogy érzi jól magát. Nem vagyunk egyformák.
Nekem nagyon tetszenek az ilyet viselő nők.
Valahogy vonzó és szexi tud lenni.
Bizonyos tetkókkal is így vagyok.
F.44
Mert a lakáskulcs ízű cici olyan otthonos 🤌🏻😉
Komolyra fordítva a szót, pont az, ami a fajfestésnek, fülbevalónak vagy magassarkú cipőnek. Van akinek teszik, vonzónak érzi ezt.
A körmös amikor reszeli meg lámpázza a körmödet az is fáj, aztán mégis hány nő jár körmözni selfcare-ként.
Érdekes válaszokat kaptam... De mindenkinek ment a zöld pipa.
Kívàncsi lettem volna olyan válaszára is, akinek tényleg van.
Nem igazán kaptam választ, van akinek tetszik. Oké. Pont.
Tetszik, hogy átszúrják a mellbimbót (amiben rengeteg ideg van)? És utána folyamatosan fáj, esetleg be is gennyesedik? Lásd kérdések itt gyk-n, amikor emberek sírnak, hogy mikor fog elmúlni a fájdalom. Sérülhetnek a tejcsatornák? Melltartót veszel fel és akkor folyamatosan dudorodik ott egy fém valami?
Nem tűnik értelmes módjának az önkifejezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!