Mennyi idő múlva múlik el a fájdalom bimbó piercingnél?
Tegnap szúrattam. Nagyon nagyon fáj még, nyilván hiszen nagyon friss..:D De nagyjából mennyi ideig lesz ilyen nagyon elviselhetetlen? Kb semmit nem tudok csinálni, a mosott ruhákat nem tudtam kiteregetni, mert ahogy emelem a kezem, érződik, és iszonyatosan fáj. A piercer azt mondta, hogy ez normális. Ápolom, jó sportmelltartót hordok stb..🙂
Köszi a válaszokat!
20L
Ahh szupi vagy köszi a választ!🙂
Elég "speciális" eset vagyok, mert nekem sajnos a mellbimbóim belfelé fordulnak. Így nem pontosan a bimbóba tudta szúrni a piercer, hanem a bimbó udvarba. Mind a kettőt szúrta, és előtte jegelt, hogy kevésbé fájjon. A jobb oldalit csinálta először na akkor csillagokat láttam nagyon fájt, bár nekem alapból iszonyat alacsony a fájdalomtűrésem... A bal az elment egynek maradjunk annyiban..><
Én Kaposvári vagyok, itt csináltattam, a kettőt együtt titán patkó ékszerrel és egy 200 ml-s utókezelővel kereken 10000 Ft volt.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!