Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehetnék magasabb?

Hogy lehetnék magasabb?

Figyelt kérdés

Eddig abban a tudatban éltem hogy 168cm vagyok, nemtudom mikor és hol, de arra emlékszem hogy annyit mértek. Ma megmért engem barátom egy csomószor minden lehetséges pozícióban és alig vagyok 165cm. És az a baj én is ugy emlékszem, hogy 1-2 éve tényleg magasabb voltam. Össze mentem volna? Már ha ez lehetséges. Anyum is régen megvolt 165cm és most a 160 centit sem éri el. Ez a korral jár? Bár én még közel sem vagyok idős.

Persze tudom hogy nem vagyok egy törpe, de nekem ez alacsonynak minősül, legalább a 170cm magasságot annyira jó lenne elérnem. Most vagyok 19 éves, lehetséges szerintetek, hogy még nőljek pár centit?

Vagy esetleg van erre valami egyéb módszer, vagy csodaszer? Bármi.

Megjegyzem, ha estleg ez jelent valamit, hogy kissé alultáplált vagyok sajnos. Genetika meg valahogy világ életemben válogatós voltam és nem is bírok sokat enni, de vitaminokat szedek rendszeresen emiatt. Ezt csak azért irtam le, mert lehet a testsúlyom (vagyis annak hiánya) befolyásolja a növekedésem. Barátom szerint kezdjek el kalciumot szedni, mert az segít a csontoknak.

A válaszokat előre is köszönöm ❤️

2022. ápr. 23. 09:42
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Most már semmitől se fogsz nőni. Max felveszel egy magassarkút.
2022. ápr. 23. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

Nem nagyon fogsz már nőni.

De komolyan, eddig amíg abban a tudatban éltél, hogy 3cm-el magasabb vagy nem volt semmi bajod, aztán rájöttél, hogy 165cm vagy, és máris olyan nagy baj? Képzeld azt, hogy 170 vagy, aztán élj tovább boldogan. Az a 3cm nem is látszik egyáltalán.

2022. ápr. 23. 10:22
 3/4 anonim válasza:
49%
Google playen van egy app, - Increase height workout - ami olyan tréninget csináltat veled, ami által nőni fogsz. Állítólag. Em tudom hogy valóban működik-e. Táplálkozási tanácsok is vannak benne
2022. ápr. 23. 10:37
 4/4 anonim ***** válasza:
19 évesen biztos, hogy nem mentél össze. Valószínűbb, hogy vagy rosszul mértek legutóbb vagy te emlékszel rosszul. Amúgy nőni már nem fogsz, de ha nem jó a tartásod és ezen javítasz, akkor picit lehetsz magasabb. Ha 170 cm szeretnél lenni, akkor hordj magassarkút, más lehetőség már nincs. De ne legyél szomorú emiatt, ez a pár centi semmit nem számít.
2022. ápr. 23. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!