Flat piercing vélemények?
Flat piercinget szeretnék csináltatni a fülembe nyáron. Arra lennék leginkább kíváncsi, hogy kinek milyen tapasztalata van/volt vele. Sokáig tart a gyógyulás? Egy 10-es skálán mennyire fáj? Mennyire ajánlanátok első piercingnek?
Elsőre titániumot vagy orvosi fém ékszert szúrassak?
Nekem a sokadik fülpiercingem volt, nem fájt igazán, első piercingnek szerintem alkalmas lehet. Ott vékonyabb a porc és a piercer könnyen hozzáfér, így gyorsan meg is van. A fájdalmat olyan 10/3-nak mondanám max.
A gyógyítása neccesebb picit, főleg ha hosszú hajad van, nekem mindig beleakadt, fésűvel belekaptam, etc. Óvatos legyél vele, főleg az elején. Mint minden porcos piercingnek, így ennek a teljes gyógyulása is 10-12 hónap, de ebből igazából az első 1-2 hónap az, amikor fokozottan oda kell rá figyelni, még fáj, stb. Kezeld rendesen, ahogy a piercer tanácsolja és vigyázz, hogy ne akadjon bele semmi, ne nagyon aludj rajta amíg friss és nem lesz gond. :)
Ha teheted titánnal szúrasd, ugyan általában picit drágább, de jobb minőségű fém, nekem gyorsabban, könnyebben gyógyulnak vele a piercingek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!