Szeretnék ínyfék piercinget. Véleményeket szeretnék, mennyire fájt, stb. Van akinek van ilyen?
Mennyire fáj amikor átszúrják? Kapok fájdalomcsillapítót?
Illetve valahol olvastam, hogy ha mar begyógyul a seb, de te megunod a pc-t, és kiveszed, akkor az már soha többé nem forr össze és lesz egy lyuk az ínyeden. Ez igaz?
Köszönöm a válaszokat!
Nekem van.
A szúrás pikk pakk megvan és hirtelen fáj egy másodpercig de akkor beszarsz. Utána enyhül. Csak meglepődsz hogy a szádba szúrnak. Szerintem a legeslegjobb piercing. Nekem kb 2 hétig fájt. Öblögetnem kellet sokat egy készítménnyel aminek nem tudom a nevét de ha jó a piercinges akkor egyből egy gyógyszertárhoz fog irányítani hogy vegyél.
És amúgy nem forr össze a lyuk szerintem se, az én ínyfékem teljesen megnyúlt mert összevissza mozgattam. De ezzel sincs semmi baj amíg nem viszed túlzásba ♥
Nem az ínyeden lesz a lyuk, mert nem oda szúrják, hanem az ínyfékbe. Mivel a szájban lévő szövetek nagyon gyorsan regenerálódnak, rövidebb a gyógyulási ideje, mint a legtöbb piercingnek. Hogy pontosan mennyi, az attól függ, hogy hogyan reagál rá a tested és mennyire kezeled.
Ugyanezért az sem igaz, hogy soha nem forr össze. Van, akinek igen, de nem mindenkinek.
A hátránya, hogy a fém folyamatosan koptatja a fogzománcot, ami később problémát okozhat. És nagyon gyakori a kilökődés. Lehet, hogy heteken belül, de az is lehet, hogy évekig bírja. Fájdalomcsillapítót nem kapsz, legfeljebb helyileg ható zsibbasztót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!