Csúnyának érzem magam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A környezetem szerint szép vagyok, de szerintem ezt csak kedvességből mondják. Én egyáltalán nem látom magam szépnek, sőt, mondjuk egy 10-es skálán reálisan 4-es vagyok.. Az is csak a jó alakom miatt, egyébként arcom csúnya. Mit tehetnék, hogy szebb legyek?2022. ápr. 16. 14:20
2/14 A kérdező kommentje:
Aki képet szeretne, az írjon privátban azzal kezdve, hogy hova valósi‼️
2022. ápr. 16. 15:03
3/14 A kérdező kommentje:
De remelem kep nélkül is lesznek olyanok, akik tudnak válaszolni a kérdésre.
2022. ápr. 16. 15:03
6/14 anonim válasza:
Minek kellene szebbnek lenned annál, mint amilyen vagy ? Rendkívül zavaró egy ember megítélésénél, amikor látszik az az erőfeszítés, hogy az illető más akar lenni, mint amilyen.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
#6 önmagam szeretnék lenni, csak szebb. Nem lesz ettől még más a személyiségem.
2022. ápr. 16. 15:35
8/14 A kérdező kommentje:
#4 ez egy jó tanács, már én is gondolkodtam rajta, mert egy ideje önértékelési problémákkal küzdök. Régebben más témában segített a pszichológus, talán most is meghozná a várt eredményt..
2022. ápr. 16. 15:40
9/14 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy egyébként, hogy ilyet tanácsolsz másoknak. Engem nem hat meg ez a duma, de ha egy labilisabb személyiségnek mondod és megteszi, akkor az a te lelkeden szárad.. borzasztó milyen emberek vannak.
2022. ápr. 16. 19:48
10/14 anonim válasza:
Mi az ami nem tetszik magadon? Sok mindenen lehet segíteni, egy jó frizura, egy jó smink stb.
Nem tudom elképzelni hogy olyan csúnya lenne az arcod, hogy 10/4 ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!