Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egyszer csúnyának látom magam...

Egyszer csúnyának látom magam egyszer pedig szépnek miert van ez?

Figyelt kérdés

Nem tudom leírni amit érzek szóval egyszer a tükörben szép vagyok de amikor másak a fényviszonyok valamikor nagyon csúnyának látom magam és elmegy az önbizalmam és lányoknak sem merek udvarolni mert nem tudom hogy most milyen

lehetek hogy csúnya e vagy szép szóval inkább nem udvarlok van még valaki ebben a helyzetben?Akármit meghallgatok ha leírod🙂

F/16

2021. máj. 15. 20:26
 1/2 A kérdező kommentje:
Ha azt elfelejtettem hogy nem azért mert fáradt vagyok meg hogy milyen napom volt e mert mindig boldog vagyok🙂
2021. máj. 15. 20:27
 2/2 Metionin ***** válasza:
100%

Hangulatfüggő is ez, nekem alapból nincs bajom a fejemmel smink nélkül sem de van hogy rossz megvilágításban nézek hirtelen a tükörbe és elhagyja a számat egy "édesfaxom" :D

Amúgy meg udvarolj nyugodtan, mit veszítesz? Ha meg se próbálod, akkor az már bukta.

2021. máj. 15. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!