Ariana grande Cloud parfum unisex?
Egyáltalán nem az. Édességben legalább annyira cukormáz, mint a Sweet Like Candy, csak máshogy.
Körtés-tejszínes ennivaló illat némi pézsmával és enyhe fás jegyekkel. Szóval egyáltalán nem pasiknak való.
Én jót szórakozok azon a feltevésen is, hogy egyesek azt állítják, hogy ez a Baccarat Rouge 540 tökéletes másolata.
Semmi köze a két illatnak egymáshoz, de még csak hangyányit sem hasonlítanak.
A Baccarat tényleg uniszex illat. Ámbrás, tölgymohás, nehéz elmagyarázni. Ahhoz képest, hogy egy nagyon tömény, egész nap tartós és drága illat, nagyon lágy, teljesen középértékű minden szempontból, nincs benne sem taszító savasság vagy karcosság, sem édes él. Kicsit “poros”, “kalciumos” (😂) hangulatú, leginkább arra az illatra emlékeztet, amit meszelés után érez az ember.
A Cloud pedig egy édes, leginkább fiatal nőknek való illat. Tévedés ne essék, én nagyon szeretem ezt is, lassan elfogy az üvegem, de nem nagyon értem a párhuzamot.
Amit inkább mondanék uniszexnek, az a legújabb God is a Woman.
De bármilyen jó maga az illat, egyáltalán nem éri meg, mert nem tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!