Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megérné elvinni szabóhoz vagy...

Megérné elvinni szabóhoz vagy inkább küldjem vissza?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Online nadrág rendelésnél benéztem valamit és sajnos rendeltem kettő olyan nadrágot, ami túl hosszú. Kb 10centivel hosszabb a szára mint kellene. Gondolkoztam rajta, hogy elviszem szabóhoz viszont 10 centi nagyon sok és félek, hogy ő sem tudna rajta segíteni. A combja tökéletes (vannak a nadrágokban szakadások, tökéletesen a térdemnél vannak, a vádli rész nagyon hosszú)

Előre is köszi!

2022. ápr. 9. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben simán csak visszahajtanAm!
2022. ápr. 9. 23:02
 2/3 anonim ***** válasza:
az ugye megvan, hogy a szabó többek között egy ollóval is rendelkezik, amivel levágja a felesleges anyagot, visszahajtja és megvarrja úgy, hogy ne látszódjon hogy ne ekkora volt eredetileg?
2022. ápr. 10. 00:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Közben rájottem, hogy mégyem passzol annyira, a szakadások el vannak csúszva. Ami a térdemnél kéne, hogy legyen az a sípcsontomnál van. Megpróbálom eladni vagy visszaküldeni. Csak mivel angliából jött, nekem kéne fizetnem elvileg a szállítási költséget..
2022. ápr. 10. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!