Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megmondanátok, hogy ezek az...

Megmondanátok, hogy ezek az összeállítások milyenek? Linkelek képeket.

Figyelt kérdés

Nadrág: [link]

Felső: [link]

Hozzá ékszerek:

[link]

[link]

MUTATOK MÉG MÁST IS, CSAK KERESGÉLEK. A stílusomat próbálom finomítani, hogy jólöltözött , elegáns, csinos nő legyek.

Remélem lesz állandó segítőm.öszönöm előre is!

2010. szept. 15. 13:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
márcsak azért se tűnik dvatsznobnak ez a hozzászólás mert semmi olyat nem írsz benne ami divatos lenne..xD
2010. szept. 15. 15:53
 12/21 A kérdező kommentje:

:) A felsőt én speciel nem szívesen venném fel, nem tetszik a fazonja. De csak ilyet találtam, ami olyan színű volt, mint amire gondoltam. :D

Remélem értitek.

2010. szept. 15. 16:45
 13/21 A kérdező kommentje:

Akkor nálatok mi az aranyszabály?

Ha elegáns nadrág, akkor csak szatén, selyem és ehez hasonló anyagú felsők jöhetnek szóba??

Vagy olyan anyagú felső, mint a nadrág?

Jajjjjj, én ezzel olyan bajban vagyok, hiába akarok kifogástalanul kinézni, nem értek ehhez. :(

Olvasom a divatmagazinokat, na de az életben nem találok olyan cuccot, ami pont olyan.

2010. szept. 15. 16:47
 14/21 A kérdező kommentje:

Mutatnátok nekem linkeket, amik szerintettek jó párosÍtások?

Úgy értem, hogy mit mivel, milyen színt milyennel. Értitek, légyszi :D

2010. szept. 15. 16:49
 15/21 anonim ***** válasza:

Annak aki írta hogy nem divatsznob a hozzászólásom: Azért gondoltam ezt mert idén nyáron eléggé nagy divat volt például a cicanadrág illetve a matt szinü cipők :)

Kérdező... próbálok neked nézni.. ;)

2010. szept. 15. 17:11
 16/21 anonim ***** válasza:

Képeket majd később nézek de szóban leírok akkor pár dolgot amik szerintem jók, de ha a többiek nem így gonlják javítsanak ki;)

Szerintem ehez a nadrághoz tökéletesen menne egy ingg. Felvehetnél hozzá feketét, habár akkor már szerintem túl sötét lenne az összállítás. Én épp ezért egy fehéret, esetleg egy szép halvány sárgát ajánlanék. Mostanában már nagyon divatos ingeket lehet találni, a hosszítottól a sima klasszikusig mindent. Ha elég magas vagy akkor még egy balerinát is felvehetsz, illetve később majd egy szép bokacsizmát.( Ettől függetlenül egy sima magassarkú is nagyon jól tud mutatni ez e fajta elegáns nadrágokkal) Ha szereted ezeket a vastag öveket akkor a felsőrészhez egy ilyet is használhatsz kiegészítő gyaránt. A hidegebb napokon meg az ingre egy egyszerű kardigán szerintem tökéletes lenne.

Akkor nézzük a rózsaszínt felsőt amit linkeltél. Ez a felső egyébként még nem is rossz, sőt :)

Ha jól látom a felső réteg egy két árnyalattal sötétebb?

Mint ahogy már írtam ehez jó lenne egy sima farmer. Nemtudom mely farmer tipusokat szereted de ha kissé nőiessé szeretnéd tenni ezt a sportos szettet, akkor ajánlom a cső vagy egyenes szárú nadrágokat, mert ezekhez mutat a legjobban a magassarkú. Nemtudom, nekem valahogy nem tetszik a trapéz nadrág meg a magas sarkú. De hát ízlések és pofonok... Vannak még ezek a "buggyos" nadrágok. Sokan szeretik, és divatosak is. Nekem nem tetszik de nyugodtan próbálj fel egy kettőt a boltokban és ha jól áll azt is hordhatod. Illetve mostmár eléggé nőies edzőcipők is találhatók a boltokban. Illetve ehez szerintem már nem nagyon szükséges kiegészítő, hisz a felső is két színből áll és egy müanyag karika is van rajta.

A kiegészítők nagyon tetszenek amiket linkeltél:) Viszont ehez a ruhákat nem igazán lehet így besorolni. Talán annyit tudok ehez hozzáfűzni hogy ezeket a "bájosabb, kislányosabb" ruháidhoz hordd és ne a hűde szexi magassarkúhoz és topppokhoz;)

Ez az én véleményem, de természetesen mindenkinek más tetszik :D

2010. szept. 15. 17:30
 17/21 anonim ***** válasza:

szerintem szürke nadrághoz inkább vmi pasztell színt vegyél de mindenképp színeset, ne fehéret, ha nem akarsz úgy kinézni mint aki valami ünnepségre megy. sötét felsővel szerintem túl idősnek néznél ki benne. én mondjuk a blúzt hétköznapokra túlzásnak tartom hacsak nem vagy üzletasszony. magassarkúból divat volt idén a lakk is egyébként. de ahogy előttem írták ha magas vagy (és egyébként akkor is ha nem) nyugodtan vegyél balerinacipőt. télen pedig bokacsizma. (ezekhez a fazonokhoz nem olyan jó a magasszárú csizma..tapasztalatból mondom) hűvösebb időre pedig jöhetnek a kardigánok és a blézerek.

egyébként ha elegáns akarsz lenni nem kell feltétlenül ilyen szövetnadrágot hordanod, egy farmer-magassarkú párosítás nagyon csinos tud lenni. ide már jöhetnek az élénkebb színek. vegyél övet, divatos mostanában a derékon hordott öv és karcsúsít is, vagy kihangsúlyozza a más karcsú derekat.

ha pedig kabátot veszel semmiképp ne kapucnis/szőrös/dzseki típusút. nagyon szép karcsúsított, hosszított szövetkabátokat lehet kapni amik igazán nőiesek.

alapszabály még hogy cipő-táska-öv illjen egymáshoz (tehát szürke cipő-barna öv nem találó összeállítás)

az ékszerekről viszont eléggé más a véleményem mint az előttem szólónak. szerintem ezek elegáns ékszerek, a "kislányos" ruhákhoz semmiképp nem illenek, ahhoz inkább a színes, vidám dolgok valók.

és a (szerintem) legfontosabb jó tanács: ne kifogástalanul akarj kinézni! add inkább önmagad! van egy-két alapszabály, amit lehet követni, de ha mindent egy az egyben elfogadsz és hordasz amire mások mondják hogy jól néz ki, akkor csak egy bábú leszel. az öltözködés az önkifejezés fontos része.

2010. szept. 15. 21:05
 18/21 A kérdező kommentje:

És mik az alapszabályok?

Azt már hallottam, köztudott, hogy cipő-táska-öv egyen, na de mi van akkor, ha én egy fehér táskát akarok, de fehér cipő helyett feketét húzok. Szerintem nem rossz az.

2010. szept. 16. 13:42
 19/21 A kérdező kommentje:

Most akarok épp szövetkabátot venni. Nagyon tetszik a hófehér, a szürke is, de kizárt. Nem passzol hozzám.

Feketét fogok venni. Hozzá sötét lila sálat. Az anygát nem tudom, milyen legyen, a kabát tuti szövet lesz, mindig azt hordok, csak már frissítenem kell.

Tehát fekete szövet kabát, sötét lila sál. Jól néz ki + fekete csizmák.

Milyen anygú legyen a sál, hogy az elegáns felé húzzon? Lehet pamut vagy kötött, vagy csak selyem? Illetve vettem hozzá egy fekete bőrkesztyűt is.

Passzol majd ez hozzám? Porcelán fehér bőröm van, a hajam szőkésbrna és zöld a szemem.

2010. szept. 16. 13:45
 20/21 anonim ***** válasza:
egy szép kötött sál nagyon csinos tud lenni. semmiképp ne vegyél selymet. az elegáns helyekre járáshoz való, nem az utcára esőbe/hóba/hidegbe. ne feledd a sálnak funkciója is van, nem csak díszít. és szerintem jól fognak állni neked ezek a színek.
2010. szept. 16. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!