Kep alapjan megmondanatok nekem, hogy melyik alaktipusba tartozom?
Ah, a feher felsoset akartam szembol is berakni a panoramaba, csak beneztem a neveket.
Koszonom a valaszokat!
A homokora alkathoz nem nagyobb cici kellene? Mert nekem apro van, mindig is kicsi volt, eddig ezert zartam ki a homokora tipusbol magam.
Ez nem homokóra alkat drágáim.
Igen, a kérdezőnek nagyon szép dereka van(nagyon irigylem ám!!:D), de a mellei kicsik. A homokóra alkathoz nagy mellek kellenek.
Nem igazán látszik. A homokóra alkathoz egyébként lágy formák kellenek. Tehát, ha szögletes a vállad, vagy kicsit laposabb a popsid, akkor nem vagy az, hanem valamelyik egyenes alkat. Ezen kívül nagy különbség a derekad, a melled és csípőd között, legalább jó 25 cm. A mellbőségednek hasonlónak kell lenni a csípőbőségedhez. De nem kell feltétlenül nagy mell hozzá. Ha pedig az alsótested jóval szélesebb, akkor körte. De akkor sem mindegy, hogy szögletesek, vagy lágyak a vonalaid.
Ide egyébként akárki felrakja a képét és nem duci, arra azt fogják írni, hogy homokóra. :D De te lehet, hogy tényleg az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!