Megmondanátok, hogy ezek az összeállítások milyenek? Linkelek képeket.
Nadrág: [link]
Felső: [link]
Hozzá ékszerek:
MUTATOK MÉG MÁST IS, CSAK KERESGÉLEK. A stílusomat próbálom finomítani, hogy jólöltözött , elegáns, csinos nő legyek.
Remélem lesz állandó segítőm.öszönöm előre is!
Egész jó, bár én tuti nem ilyen ékszereket vennék fel hozzá!
Amúgy hány éves vagy?
jó összeállítás.. lenne ha nem férfinadrágot linkeltél volna...:D:D
én egyébként szeretem az ilyen stílust jól néz ki. hány éves vagy egyébként mert az viszont nem mindegy. és milyen cipőt vennél hozzá?
20 vagyok. Te mit vennél fel hozzá, és milye táskát?
Mindig is fiús öltözésem volt, most próbálok áttérni, mert ezekben már jobban érzem magam, azt hiszem, sokat változott a stílusom. Korábban nem viseltem kiegészítőket stb, így bajban vagyok most még ezekkel, meg a színek párosításával.
Tudom. A felsőnél sem erre gondolok, a színek miatt mutatom, lényegtelen, hogy férfi nadrág.
Cipőt?? Talán barnát.
Jahh. Mindenképp magassarkú, azokat hordom már.
Például egy ilyen cipőt, alakra értem:
Színben milyen táska, cipő passzol ehhez? nekem ez egy olyan szín, amihez számomra a rózsaszín passzol, de nem veszek fel rózsaszín cipőt, akkor az már nme legáns.
Na akkor nézzük...
(félreértések elkerülése véget nem az ízlésed szeretném ocsárolni, illetve ki se szeretnélek oktatni csak szimplán válaszolok ;) )
A nadrág és a cipő illik legjobban egymáshoz. Igaz egy kicsit mattabb cipő jó lenne, de még nyugodtan hordható ez is ezzel a nadrággal.
A felsőről nekem egyből az ugrott be, hogy jobban illene egy farmerhez, vagy egy cica nadrághoz.
A kiegészítők nagyon szépek és illenek is egymáshoz, viszont az elegánsd nagdrághoz semmi képp. Viszont ha felveszel egy farmert, a rózsaszín felsőt és rá egy kardigánt (fekete, szürke...) akkor tökéletes lesznek a kiegészítők.
Remélem semmit se hagytam ki.
Ez elég divatsznob válasznak tűnhet, pedig nem vagyok az ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!