Egy nőnek 95-ös melle van, az nagynak látszik mindenképp vagy a kosár is sokat számít?
Alapvetően a kosár méretszámit. Nekem semmi mellem mert férfi vagyok.De 20cm nagyobb a mellbősegem mint a hugomnak.
Az testalkat,nélkül ez sak egy szám.
Az álltalad írt 170/60 ad valami támpont félét valszeg ilyen adatokkal nem egy 2ajtós szekrény.
De az hogy KÖZEPES az nem sokat segit.Azt mondom,hogy "C" kosaras.
Majd ìrdmeg mekkora.
Hát én inkább azt mondanám, hogy azt a számot mondta, ami a melltartóján van. Hidd el, nőként mondom, hogy sok nő nem tudja, mivel kell "menőzni".
A szám a mell alatti részt jelenti. Ahol a melltartó körbeér. A kosár maga a "melltartóba valót".
Saját példát mondok. 158 cm vagyok. 95F melltartót 96 kilósan hordtam, és ahogy fogytam, a szám csökkent, a betű maradt sokáig ugyanaz. 95F egy dagadt lány nagy mellekkel. 95C egy dagadt lány alkatához képest közepes mellekkel. 70C egy vékony lány alkatához képest nagy mellekkel.
Vagy olyan széles a háta, mint Chris Evans-nek a Captain America-ban.
Kosár akkor számít ha push-up, amúgy meg ahogy írták előttem is, számít a testalkat meg hogy mennyire széles/nagy a háta
De amúgy 2 másodperc lenne rákeresned, és akkor nem úgy néznél ki mint egy 14 éves kanos kisfiú aki felszabadult az itnernetre
95 az jó dagadt lehet,mindegy milyen kosár méret.
Ilyen háttal brutál vastag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!