A zöld szem a tél típusnál előfordul, vagy az mindenképpen melegnek számít?
Az meleg szín, de ha élénk zöld, akkor ismán lehet tél.
Ha megnézed, sok tél típusú nőnek pl. barna a szeme, és az is igencsak meleg szín.
Én hideg nyár (nyár-tél) vagyok.
A természetes hajszínem hamvas sötétbarna, a szemem pedig barnászöld.
Ha a zöld szemed szürkés, vizes hatású, akkor mindenképp hideg színtípusba tartozol.
Viszont ha inkább aranyló, sárgásan csillogó, akkor pedig meleg.
Igen, előfordulhat télnél is. Én is elég közel állok hozzá, de mivel sokkal tompábbak és szürkésebbek a tónusaim, ezért én már inkább nyár vagyok.
Hogy lehet kideríteni,hohy én milyen típus vagyok?
Az északi emberek inkább a tél tipúhoz tartoznak?világos bőr,kék szem?
Mert nekem sötét kék a szemem,de van benne sárgás zöld a pupilla részénél? Az eredeti hajszín határozza meg? Vagy az,hohy milyen hajszín áll jól?
Az számít,h valakinek világos a bőre,de nyáron szépen lebarnul?
#4: Ha nagyon sematikus an akarnám összefoglalni a témát, akkor itt van:
A besorolás legelső lépcsőfoka, hogy eldöntsd, hogy milyen tónusú a bőröd.
Ha rózsaszínes, és az ezüst ékszerek állnak jobban, akkor hideg,
ha pedig inkább sárgás, és az arany mutat rajtad előnyösebben, akkor meleg.
Egyébként ez a hidegség-melegség független attól, hogy világos, sötét, vagy kreol bőröd van. Tehát falfehér bőrrel is lehet valaki meleg típus, míg afrikai bőrrel is hideg.
Ezután jöhetnek az évszakok, amikről lehetne egy Biblia vastagságú könyvet írni, de alapvetően ezek a mérvadó dolgok:
Tavasz - meleg, élénk, kevés kontraszt
Nyár - hideg, lágy, kevés kontraszt
Ősz - meleg, lágy, sok kontraszt
Tél - hideg, élénk, sok kontraszt
Ezek alapján már elég könnyű kikövetkeztetni, hogy nagyjából melyik típusba tartozol.
Tudd, hogy senki nem tiszta színtípus. Minden egyes emberben valamelyik másik típus színjátszását is megfigyelhetjük, így összesen 12 színtípust különböztethetünk meg.
Sokat fog segíteni, ha megnézel pár Lakatos Márk videót. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!