Nagyon rondának érzem magam, önbizalom hiányos vagyok? (! )
Figyelt kérdés
Ha adsz emailt küldök képet!Tanácsokat szeretnék kapni!
16l
2010. szept. 14. 12:23
11/22 A kérdező kommentje:
én meg válaszoltam:)
várom a válaszokat:)
2010. szept. 14. 17:24
12/22 anonim válasza:
Uccsó vok:
Sztem nem vagy csúnya, sőt... aranyosnak tűnsz és csak úgy zárójelesen megjegyezném hogy sok emberrel ellentétben neked jól állnak a sötét színek :) Nem tom minek írtam ezt bele, csak úgy azonnal ahogy ránéztem a képre ez jutott eszembe :)
13/22 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm:D lehet mégegyszer felteszem a kérdést úgy h a kifejtós részbe linkelem a képeket...nem lenne az nagyon gáz?
2010. szept. 14. 18:06
15/22 A kérdező kommentje:
rendben máris válaszolok de akkor te is:D
2010. szept. 14. 18:11
16/22 anonim válasza:
Hát nem annyira gáz, de lehet, hogy elég kellemetlen lenne, ha vmelyik ismerősöd akadna rá, mert így még látod az email címünket és akkor ha ismerős, nem küldesz neki képet...
Viszont, ha odarakod, akkor valószínűleg többen fognak írni, mert elég macerás, hogy elküldöd az emailt, vársz amíg megkapod, azután pedig válaszolsz...
17/22 A kérdező kommentje:
igen,ezért kiírtam rendesen...remélem semmilyen ismerős nem akad rá....szorítok magamnakxDköszi!
2010. szept. 14. 18:22
18/22 anonim válasza:
nekem is küüüldj:) őszinte leszek:D
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!