Fiatal, szép Nők ! Tényleg ilyen nagyon könnyű kajákon éltek, hogy jól nézzetek ki ?
10. Nem, egy edzésem eléget vagy 800 kalóriát, gondolj bele, hogy azt pluszban vissza is kell enni a normál kalóriaszükséglet mellé, hogy ne fogyjak. És mivel az izomnak valamiből táplálkoznia kell, a súlyomhoz mért normálnál többet kell ennem. Lehet, hogy egy átlagos, 60-70 kilós embernek az kevés mennyiségre, amit eszek de arányosan a 45 kilóhoz több, mint az átlag.
Na most bepötyögtem az adataimat egy kalóriaszükséglet-táblázatba. Aszongya, a testtömegem megőrzéséhez kell ennem napi 2352.77 kcal-t, a növeléséhez 2902.77 kcal-t. Átlagosan 2500-2900 között volt a napi bevitelem, amikor egy ideig számoltam. Azért az sok ekkora mérethez arányaiban nézve. Viszont nem kell óriási zabákat elképzelni, hanem normális étkezést, többször kisebb adagot, nem szemetet. Egy normál tányér kaját eszem én is egyszerre, csak sokszor maga a cucc a tányéron kalóriadús.
Nekem pl ilyen egy átlagos menü:
-2-4 közepes szelet kenyérből sajtos melegszendvics
-60 gramm borsónyi borsóleves
-150 gramm teljeskiörlésű tészta ( a lidl-ben 400Ft fél kiló) 150 gramm csirkehússal, paradicsomszósz rá és sok sajt
-4-6 palacsinta ribizlivel vagy almával
-egy adag fehérjepor zabbal, körtével összeturmixolva
- ha kedvem van még nasizok mogyorót vagy napraforgómagot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!