Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nőként/lányként, kitől vásárol...

Nőként/lányként, kitől vásárolnátok szívesebben, női ruhát és cipőt, meg illatszert?

Figyelt kérdés

A.: Jók a mostani eladók, a sok unatkozó kiscsaj.

B.: 25-35 közötti, ápolt, elegánsan öltözött srácok.

Melyikük köszönése esne jobban a boltba lépve?

Melyikük dícséretét fogadnád szívesebben és gondolnád őszintébbnek?

Melyiküktől éreznéd magad NŐnek?

2022. márc. 18. 15:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyiktől sem, mert utálom, ha rám száll az eladó, akármiről legyen is szó. Kisebb üzletekbe pont emiatt be sem megyek, nem attól érzem magamat NŐnek, hogy bájolognom kell egy vadidegennel. Önállóan választok valamit, kifizetem, és már tűzök is kifelé, elvégre rühellek vásárolni.
2022. márc. 18. 18:24
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Elég idióta módon feltett kérdés, teljesen sugalmazó.

Nekem amúgy full mindegy. Hagyjanak békén a vásárlás közben, ha kell valami, kérdezek, de nem kérek véleményt, sem dícséretet. Egy eladónak rohadtul nem ez a dolga.

Nem egy eladótól fogom magam nőnek érezni, hanem attól, hogy punci van a lábam között...

2022. márc. 18. 20:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezö: A 3-as vagyok, értelmiségi családból származom, én magam meg a párom is mérnökökök vagyunk, vezetö beosztásban, szóval megszokott az elegáns öltözködés.

Viszont a legtöbb "ápolt, elegánsan öltözött srác" nem az, hanem egyszerüen túlöltözött vagy izléstelen kinézetü, ersöen taszító valaki a legtöbb esetben. Erre bájgúnár szó tökéleseten megfelel, viszont szimpatikusnak nem tartja jóformán senki, föleg olyan nem, aki tudja, mi a ténylegesen elegáns öltözködés!

2022. márc. 18. 20:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
B, de ne zaklasson semmilyen eladó sem.
2022. márc. 19. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!