Szerintetek hitelesebb egy tenyésztő ha állatorvos? Ti szívesebben vásárolnátok ilyen tenyésztőtől kutyát, macskát?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 4. 13:15
1/8 anonim válasza:
Egyaltalan nem hitelesebb! Sot! Ha valaki elvegezte az allatorvosit ... en feltennem magamban a kerdest, hogy miert nem praktizal, avagy minek kezdett bele a tenyesztesbe (mindketto egesz emert kivan).
2/8 A kérdező kommentje:
Szóval akkor a tenyésztők mégis csak anyagi megfontolásból, főállásban tenyésztenek?
Eddig mindig azt hallottam, hogy ez egy nem jövedelmező hobbi, azoknak akik jól keresnek, például informatikusoknak...
Egy állatorvos is jól keres és bár nagyon nem ez a jellemző, de akár azt is megteheti hogy csak napi 6 órát dolgozik...
De lehet nyugdíjas is, vagy mondjuk PhD-zhat is.
Szóval magyarázat van bőven.
2021. ápr. 4. 13:44
3/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül. De nem is lenne hátrány a szememben.
4/8 anonim válasza:
Akár hitelesebb is lehet. Kérdés milyen àllatorvos, köztük is van jobb és rosszabb is. Vagy mondjuk lehet egzotikus is . De egy tenyésztő is fel van kèszülve, ismeri az adott kutya fajtàt amit tenyészt. Szerintem erre nincs igen vagy nem válasz.
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül jobb, de szerintem nem is hárány.
6/8 anonim válasza:
Ennyiből nem tudnám megítélni. Állatorvos is többféle van, nem csak abban, hogy mennyire naprakész a tudása, mennyire megbízható, de szakterületre is. Vannak állatorvosok, akik szerint a szuka kutyáknak egyszer elleni kell ivartalanítás előtt, az ilyen például nem hiteles számomra.
7/8 anonim válasza:
Önmagában nem ez határozná meg a döntésemet egy tenyésztő kiválasztásánál, sokkal inkább az olyan szempontok, hogy milyen körülmények közt tartja az állatait, mennyire "üzemi szinten" tenyészt, illetve esetleg a korábbi almokat is megnézném.
8/8 anonim válasza:
Itthon a tenyésztők nem tudnak megélni csak ebből! Mindenkinek van állása. És igen, több olyan tenyesztő van, aki mellette praktizáló állatorvos.
De ez nem jelenti, hogy magában a tenyésztésben jobb lenne. A kettő nem függ össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!