Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép,csinos, dekoratív nők.Szo...

Szép,csinos, dekoratív nők.Szoktatok kapni "jóindulatú,epés"megjegyzéseket,azon nőtársaktól,akikkel a természet nem volt olyan kegyes? Miket szoktak beszólni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 17:19
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
8-as, 168 cm vagyok, ehhez az 54 kg tök normális, csak nincs rajtam semmi felesleg, mert gyerekkorom óta sportolok. Azt is szokták mondani, hogy minek futok, mikor úgyis vékony vagyok. Hát azért basszus, mert szeretek futni.
2022. márc. 13. 19:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szemembe nem,csak a hátam mögött.Általában a ruháimra,pedig normálisan öltözöm,csak szeretem a színeket,farmert nem hordok,nyáron ruhát.Ez a munkahelyem.Más ismerősök ennél csúnyábbakat,mert sose voltam szent,de az nem us tavar,ha arról pletykálnak amiket csináltam.A kitalált dolgok viszont igen.
2022. márc. 13. 19:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nagy mellemre tettek mindig epés megjegyzést a nők. A férfiak meg undorítóakat. Mintha én tehetnék róla. Emlékszem amikor Dundika (?) az a nagy mellű celeb nő még régebben benne volt valami műsorban és az albérletben néztük, a lakótársnőm őrjöngeni kezdett, hogy hogy meri mutogatni magát ekkora lógó mellel, undorító k-.-stb. Ekkor megjegyeztem, hogy hát nekem is ilyen típusú a mellem. Erre "jó jó, de nem legalább takargatod magad". Iszonyú érzés. Mintha eleve bűnös lennék, mert nagy a mellem.
2022. márc. 13. 19:29
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. A testalkathoz meg: amikor 70 kiló voltam, akkor kövér voltam, amikor 54 akkor meg jaj hová fogysz, jaj egyél, mindezt ugyanazok az emberek mondták, akik előtte ledagadtoztak. Bármit tehetsz, semmi sem jó.
2022. márc. 13. 19:31
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
Engem alapvetően majdnem mindenhol utálnak a nők. Ahoz jó részük hitvány, hogy a szemembe mondjanak dolgokat, mert ahhoz sokkal kitanultabbak és ravaszabbak mint hogy "irigynek" vagy "roszindulatúnak" tüntessék fel magukat, de az erős "szimpátájukat" másképp is elég sokszor kinyilvánitják felém..pletykálnak a hátam mögött, folyamatosan fogásokat keresnek bennem és a munkában amit a fejemhez vághatnak, próbálnak befeketíteni a fönők előtt, próbálják rám erőltetni azt hogy ők az idősebbek így ők a feletteseim így joguk van tudni hogy mikor megyek el a munkából és miért (ez csak a főnökre és rám tartozik, és amúgy is vezető pozicióban vagyok) kerülik a társaságom stb stb....Tini koromban a legjobb barátnőm és még annak a szülei is rengeteget bántottak a vékonyságom és a magaságom miatt, és sokan mások, de ez felnőtt korban már kicsit háttérbe szorult.
2022. márc. 13. 19:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Idősebb nőktől szoktam, kortársaimmal viszont ki tudjuk lelkizni az esetleges ilyen jellegű problémákat. Pl. szórakozóhelyen erôszakos férfiak.
2022. márc. 13. 20:18
 17/18 anonim ***** válasza:
89%

Én ronda vagyok, de ugyanúgy kapok megjegyzéseket, pl. ducibb nőktől, hogy túl sovány vagyok és a férfiak azt szeretik, ha egy nőn van mit fogni. Mintha konkurencia lennék ilyen kinézettel 😂 Azt is megkaptam már az öltözékem miatt, és azért, mert sminkelek, hogy r*banc vagyok, pedig aztán velem tényleg nem akar egy férfi se lefeküdni.

Kinézettől függetlenül, akkor is, ha nincs irigység a háttérben, a nők gusztustalanul tudnak viselkedni egymással.

2022. márc. 13. 20:30
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Soha. Mindig pasik voltak szemetek, akiknek savanyu volt a szolo.
2022. márc. 13. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!