Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és férfiak látens poligám természetűek?
A rengeteg válás, a 40 feletti "elegem lett mindenből és új életet kezdtem" szindróma, a pár évente lecserélt "monogám" párkapcsolatok mögött valójában nem egy letagadott alapvetően poligám természet található?
Ha ez igaz és látens poligámok az emberek, akkor a társadalom miért nem hoz létre közös megegyezést erre a párkapcsolati működésre?
Ha ez nem igaz és monogámok vagyunk akkor viszont miért csalják meg egymást az emberek? Ez nem logikus.
Bennem nem lappang semmi. En egyszerre tudok tobbet szeretni, szexualisan kivanni esatobbi. Csak nem vagyok alszent.
N
# 2
A társadalom és különösen a nők erre azt mondanâk hogy kizárt hogy te ilyet érezhess, biztosan hazudsz és még nem találtad meg az igazit.
Szerintem senki sem állítja, hogy az emberiség alapvetően monogám. A monogámiának inkább társadalmi haszna van, illetve az erkölcsi rend úgy alakult, hogy ez lett a mérce. Én elváltam. Le tudtam volna élni az életemet a férjem mellett, de már rám unt, nem volt szex, ezzel együtt növekedett kettőnk között a frusztráció. Nem csaltuk meg egymást, kulturált módon véget vetettünk neki.
Ha poligámok lettünk volna, megcsaltuk volna egymást. Hogy ő mire vágyott, nem tudom, de én továbbra is monogám kapcsolatra. A válás és újrakezdés remek korrekció lehet ha a dolgok nem működnek. A poligámia inkább a megcsalásokban van jelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!