Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép,csinos, dekoratív nők.Szo...

Szép,csinos, dekoratív nők.Szoktatok kapni "jóindulatú,epés"megjegyzéseket,azon nőtársaktól,akikkel a természet nem volt olyan kegyes? Miket szoktak beszólni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 17:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Férfiaktól szoktam beszólást kapni. Kezdve azzal, hogy biztosan buta vagyok, elvégre nem lehetek egyszerre szép és okos. Ezenkívül rengeteg burkolt célzás arra, hogy mindent úgy értem el, hogy lefeküdtem valakivel, és amúgy is biztosan több faxt fogtam, mint kilincset.

Utána ugyanazok jönnek körbehízelegni, hogy nincs-e kedvem beülni valahova, és mindenféle beképzelt ribinek elhord, amiért elutasítom.

Nőktől maximum azt kapom meg, hogy túl vékony vagyok. Ezt meg túlélem, bár ez se igaz szerintem.

2022. márc. 13. 17:28
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam, a pasik szoktak bunkón beszólogatni.
2022. márc. 13. 17:35
 3/18 Laylah ***** válasza:
99%

"Utána ugyanazok jönnek körbehízelegni, hogy nincs-e kedvem beülni valahova, és mindenféle beképzelt ribinek elhord, amiért elutasítom."

Ezt szerintem minden nő megkapja. Csak a szebbek a beképzelt ribi jelzőt kapják, az átlagosak és az alattiak meg azt, hogy mit képzelünk magunkról, nem vagyunk olyan jó nők, hogy válogassunk. Mintha össze kéne tennem a két kezem és térdre rogynom egy akkora kegy előtt, hogy méltóztatott hozzám szólni (amit mellesleg nem kértem). De mindkettő ugyanonnan ered, mégpedig, hogy ha nem kaphat meg, akkor "dögölj is meg, amúgy sem kellettél". :D Önvigasztalás, a vereség érzését képtelen feldolgozni.

2022. márc. 13. 17:39
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Meg szoktam kapni, hogy túl vékony vagyok. Nem tudom-e irigységből mondják-e, vagy más miatt, de szerintem ugyanolyan bunkóság, mint valakit lekövérezni. Egyébként nem vagyok anorexiás kategória.
2022. márc. 13. 17:46
 5/18 anonim ***** válasza:
26%

En nemigen, csak olyanokat pl hogy leutánozza a sminkem, vagy a feltesz magára olyan dolgot amit en szoktam magamra, aztán TŐLEM kerdezik hogy ugye hogy NEKI milyen jo ötlete van, meg milyen jol áll neki? Es még nekem kéne nekik nyalni az miatt amit rolam copyznak le, hogy ő milyen kreatív meg jol áll.

Ez az önnyalatás jellemző amugy.

Munkahelyen is kollega várja, hogy en bókolgassak neki, kérdezget, hogy ez az uj felsője ugye milyen jo?

Mi vagyok en vmi stylist?

Bezzeg egy bók se olyan hogy pl tetszik a sminked kipróbálom en is.

Vagy tetszik a felsőd hol vetted szeretnék en is hasonlót.

Vagy tetszik h te élénk színekbe jársz moat felvettem ilyet én is nekem is jol áll szerinted?

Nem ez megy, hanem ez a hátso styl lelpokodás sunyiban, aztán előadják mintha az ő ötletük lett volna meg stb

Vagy vettem gél lakkhoz cuccokat uv lampa stb, masnap rohant a bnőm a boltba, hogy neki is kell. De ő is ugy adja nekem elő ezt is, hogy ah csak véletlen eszébe jutott.

De azt már fájna mondania hogy de jo ötleted van otthoni géllakkozás, en is veszek. Á ez nem megy.

2022. márc. 13. 18:03
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Jóindulat, epés megjegyzéseket nem "nőtársaimtól" szoktam kapni, hanem férfiaktól. Olyanoktól, akik vagy szakmailag irigyek vagy vissza lettek utasítva. Pont, mint az #1.
2022. márc. 13. 18:17
 7/18 anonim válasza:
92%
Külsőm miatt nem. Alakom miatt igen. Kövér nők szoktak gebének, anorexiásnak, piszkafának nevezni. Bocsánat, a telt nők. Pedig általában 53-55 kg voltam, nem 40. Egy idő után elkezdtem szándékosan többet enni társaságban, hogy ne basztassanak. Akkor meg az jött, hogy mennyit zabálsz, mégis gebe vagy.
2022. márc. 13. 18:21
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

7

Értelmezhetetlen. 150 cm vagy? Vagy 190?

2022. márc. 13. 18:34
 9/18 anonim ***** válasza:
8%
tegnap láttam egy 165 centi kb 60-65 kilós csajt , hát volt alatta bulluska ..
2022. márc. 13. 18:38
 10/18 anonim ***** válasza:
87%

Maximum a gebe vagy amit a teltebb nők mondanak. De meg se hallom. Amivel viszont sírba tudnak kergetni, amikor magassarkú van rajtam, és beszólnak, minek veszem fel, amúgy is magas vagyok(alap 180cm, és ezt fejelem meg 5-10 sarokkal).

Az, hogy hátam mögött mit karattyolnak még pláne nem érdekel. A pasik szemtől szembe sokkal vállalhatatlanabbul tudnak megnyílvánulni.

2022. márc. 13. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!