Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Aki teljesen lapos mellu,...

Aki teljesen lapos mellu, hogy tudja elfogadni magat?

Figyelt kérdés

Nekem nem megy :( hiaba kompenzalom barmivel, egyszeruen felulkerekedik rajtam a komplexus

Nem a "kismelluek" valaszat varom, akinek B meg C kosara van. Hanem olyanoket akik semmit nem tudnak megtolteni mert annyira laposak.

2022. márc. 12. 12:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Jezusom, lehetne hogy nem csinalnak ugy a nagymelluek mintha csak nekik lehetnenek problemaik? Nektek amugy tb-re megcsinaljak, nekem meg milliokat kene fizetni, de nincsenek. Elhiszem, hogy nektek se kenyelmes minden esetben, de ez a kerdes epp nem rolatok szol hanem a masik vegletrol.
2022. márc. 12. 21:05
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem mindkét vergődés fura.
2022. márc. 12. 21:10
 13/14 anonim ***** válasza:
20%
Nem csinálják meg tb-re. Lényeg az, hogy te nem "versz át" senkit. Azt adod, ami vagy.
2022. márc. 12. 21:18
 14/14 anonim ***** válasza:
80%

Én szeretem a kis melleimet, szerintem aranyosak, nem változtatnék rajtuk. Mondjuk engem régen se bántottak miatta. Gondolom ha fiatalon sokat cikiztek érte (például szoktam hallani, hogy már 12 éves lányokat is cikiznek az osztálytársaik emiatt), akkor ez nagyobb sebet ejthet.

A lényeg, hogy meg kell szerettetned magaddal, és akkor nem fog érdekelni mások véleménye róla. Pld ha odamegy valaki hozzád, és azt mondja neked, hogy te egy fa vagy, akkor nem sértődsz meg rajta, csak értetlenkedsz és hülyének nézed, mert tudod, hogy ez nem igaz. Csak az fáj, amit igaznak vélünk. Szóval beszéld be magadnak, hogy a pici mellek igenis szépek, aranyosak, aki mást mond, az hülye. Ha megnézed Zendaya-t, Kendall Jennert és még sok más hírességet, nekik is ici pici melleik vannak, és mégis sokan odavannak értük.

2022. márc. 19. 03:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!