Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Aki teljesen lapos mellu,...

Aki teljesen lapos mellu, hogy tudja elfogadni magat?

Figyelt kérdés

Nekem nem megy :( hiaba kompenzalom barmivel, egyszeruen felulkerekedik rajtam a komplexus

Nem a "kismelluek" valaszat varom, akinek B meg C kosara van. Hanem olyanoket akik semmit nem tudnak megtolteni mert annyira laposak.

2022. márc. 12. 12:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

A / AA kosaras itt.

Igazából az nagyon sokat segít, ha a hátsód legalább jó. A mell genetika, a feneken meg lehet alakítani, nekem ez segített. Tovább kell lépni ezen. Férfiak közül se mindegyiknek a nagy mell tetszik, ha viszont ilyen szinten rápörögsz, mindig opció a plasztika.

2022. márc. 12. 12:57
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
Nagymellűként írom neked, inkább lennék teljesen lapos, mert ez meg gusztustalanul lóg.
2022. márc. 12. 13:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen baratnom, raadasul annyira nem is vekony, megis nagy neki az A kosar is. Nagyon sokmidenkinek tetszik es elvileg a pasik reszerol se volt meg panasz. Hidd el, nem ezen mulik. En joval vekonyabb vagyok nala B kosarral, de o megis ezerszer vonzobb es noiesebb nalam, pedig a feneke se "extra".
2022. márc. 12. 15:29
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én magam nem, de van egy kis mellű barátnőm. És meg kell hogy mondjam mindezek ellnére az egyik legnőiesebb nő akit valaha láttam. Szálfa egyenes tartása van, nagyon csinos. Legtöbbször olyan ruhákat visel amik pld magasan záródnak elöl viszont a vállat vagy a hátat szabadon hagyják. Tehát más testrészeit emeli ki, vagy például a derekát. A nőiesség nem egyenlő nagy mellel őt nézve ezt már megtanultam. Sugárzik róla az önelfogadás, és így mások is elfogadják.
2022. márc. 12. 16:47
 5/14 A kérdező kommentje:

Elsonek nagyon koszonom

A nagyobbak nem tudhatjak mit erez az akinek abszolut semmi nincs. A baratnosok szinten, es sajnos itt nem szimplan kis mellrol van szo. Mintha serdulokorban teljesen elfelejtett volna fejlodni... Koszonom nektek is a valaszt, kedves toletek! :)

2022. márc. 12. 19:28
 6/14 anonim ***** válasza:
75%

Inspirálódj tőle:

[link] - Így kell viselni és elviselni.

Nekem gyerekek előtt egy kicsivel volt csak több, 65AA. Tiniként zavart, utána elfogadtam. Most van rajtam vagy 10-13 kg és így 75C (plusz ugye a szoptatás miatt is ekkora). Hát kérlek, alig várom, hogy újra a versenysúlyomnál legyek. Nem bánom, hogy ez azt fogja jelenteni, hogy újra lapos leszek.

2022. márc. 12. 19:33
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
Sok idő volt, de célzottan alakítottam a testképemet pozitív irányba. Mai fejemmel már tudom, hogy ennek is megvan a bája és nem érezném komfortosnak a nagy melleket. Mióta edzek, tudom, mekkora áldás lehet ez.😆 És hogy pólókból is elég a gyerek méret, szóval még olcsóbb is.
2022. márc. 12. 19:52
 8/14 A kérdező kommentje:
En magas is vagyok, nem jo a gyerek meret ram, szoval minden pontosan ugy all rajtam mint a fogason :(
2022. márc. 12. 20:15
 9/14 anonim ***** válasza:
72%
Én is magas vagyok (vagyis középmagas inkább). H&M-ben lepődtem meg múltkor a legjobban, mikor valami gyereklány ing jó volt a 170+ centimre.😂
2022. márc. 12. 20:18
 10/14 anonim ***** válasza:
63%
Ha nem hordasz pushup-ot, akkor azt hirdeted, amid van, senki nem fog meglepődni, mikor leveszed a melltartód. Ellenben ha nagy, leveszed, és térdig ér, az igencsak gáz.
2022. márc. 12. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!