Borotválkozzam?
Figyelt kérdés
21 vagyok lassan, és nem vagyok nagyon szőrös, de már nem csak pihékkel rendelkezem. A bajszom tipikus kamaszos, jópár sötétebb szál, és közöttük pihék.
A probléma az, hogy amikor leborotválom a bajszom, utána gyakran lesz pattanásos, amit nagyon utálok, és ha kisebesedik, akkor végképp gáz.
Főleg lányokat kérdezem, hogy mennyire furcsa egy ilyen "bajuszka", ami fényben, közelről látszik csak, mert ha elég ciki, akkor leszedem.
Szívesen fogadok bárminemű tanácsot ezen a téren. Köszönöm szépen!
2022. márc. 5. 19:39
2/2 anonim válasza:
Szerintem amíg nem erősödik meg, addig ne erőltesd a borotválkozást, csak feleslegesen kínzod magad,+ a pattanások végett se. Öcsémnek is így kezdődött, azóta neki is megerősödött, csak várni kell kicsit. Mi, lányok szívesebben beszélgetünk olyannal, akinek pihés az arca, mint akinek tele van pattanással, ezt ne vedd sértésnek, de ez az igazság. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!