Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb borotva arcra?

Melyik a legjobb borotva arcra?

Figyelt kérdés

Kezd nőni a pajeszom meg már rendes szakmunkás bajszom is van és mondogatták már hogy azért jó lenne leborotválni. Én meg szeretek igényesen kinézni amibe a szakmunkás bajusz nem tartozik bele. Nem eldobható borotvára gondolok. Nektek melyik vált be?

16f

2021. nov. 5. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Női és férfi oldalról is tudok nyilatkozni. Nem rég vettem magamnak és a paromnak bulldog márkájú borotvát. 5 pengés cserélhető feje van. Bitang éles, de még nem sikerült megvagnom magam. Mindketten szeretjük használni.
2021. nov. 5. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Match 3 turbo.
2021. nov. 5. 20:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A borotválás megoldása pofánként változik, nincs arany-megoldás (sem a pengésre sem az elektromosra nincs minden embernek tökéletes tanács) És nem érdemes a legolcsóbb felszerelést vásárolni :)

Ha egy kicsit stílusosabban szeretnéd kezdeni, tudom ajánlani a borotvaszappant, pl. a Müllerben kapható Palmolive szappant. Ez az egypengés és a többpengés borotvákhoz is nagyságrenddel jobb megoldás akármelyik sprés habnál, nem drága és jó.

[link]

Müllerben és a DM-ben is van pemzli olcsóért.

Kezdésnek egy ilyen borotva+penge is remek választás:

[link]

De cserélhető fejesnél egy szinvonal azért kell, pl ilyen:

[link]

A trancsír után meg pl. ilyesmi:

[link]

Ezek természetesen csak az én javaslataim, mások máshol kötnek ki :)

2021. nov. 6. 14:12
 4/5 anonim válasza:
Ha még csak a szakmunkásbajusz és a kispajesz eltávolítása a cél, még kár méregdrágán megvenni az 5 pengés csúcsborotvát, mert eleinte úgysem mindennap fogod használni. Ilyenkor korban még olyan lassan nő, hogy 2-3 hetente egyszer elég levágni. Ahhoz elég a leggagyibb kétpengés sz@r is én a helyedben nem lőnék ágyúval galambra. Ahogy megyünk előre az időben úgyis megerősödik. Én ma sem veszem meg a csúcsborotvát mert minek? A fele annyiba kerülő 3 pengés másodvonalbeli eldobható borotva is tökéletesen simára viszi az arcomat.
2021. nov. 13. 09:41
 5/5 anonim válasza:
De ha nem eldobható, akkor a Remingtontól válogass, 4-es voltam
2021. nov. 13. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!