A Gillette jó borotva márka Szerintetek?
Márkán belül is lehetnek jó és rosszabb típusok, meg ahogy az első írja, lehet, egy jónak mondott neked pont nem fog beválni (engem pont Gillette vágott meg mindig, amikor azt vettem egyszer, biztos nem voltam hozzászokva, de valahogy pont úgy mozgott a feje, hogy mint egy krumplipucoló lenyúzott, és amúgy Wilkinsont használok), de mivel az egyik legnépszerűbb (ha nem a legnépszerűbb) márka, ami emberek millióinak bevált, ezért valószínűleg nem fogsz nagyon melléfogni vele, és az olcsó vackoknál nagy eséllyel jobb. Ha kinéztél egy konkrét típust, olvashatsz róla véleményeket, összehasonlítást.
Plusz a jó eredményhez egyéb tényezők is hozzájárulnak, pl botorvagél, mennyire éles a penge, hogyan tárolod, hogyan tisztítod, milyen mozdulatokkal húzod, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!