Plázacicás stílus. Hogyan változhatnék csak egy picit? :]
15, lassan 16 éves lány vagyok.165, 166 cm,50kg.Nem anorexiásan, de azért vékony.Platinaszőke tépett, festett hajam van, amit vasalok.Kék szemem van,szeretem a rózsaszínt és a nőcis de nem közönséges összeállításokat.( Latex nacik hosszított felsővel, esetleg tunikával,de néha melegítő felső és egy egyszerű farmer is megteszi.:) )
Szeretek sminkelni.Amikor itthon vagyok, vagy csak leszaladok a kutyussal,akkor nem sminkelek,de buliba meg suliba is alapozó,korrektor,szempillaspirál,szájfény,néha pirosítózok is.Nem erősen,hanem olyan még pont természetes kategória feelingem van szerintem.:) Nem 1 kg smink van a fejemen, csak pont annyi amennyi elfedi az apróbb bőrhibáimat,és valamennyit még dob is rajtam ( szerencsére nem vagyok bőrhibás de menszi előtt néha előjön 1 - 2 patti,esetleg mitesszer is előfordul néha ).
Stílusra plázacicás vagyok,olyan Barbies, ezen nem szeretnék változtatni, mert jól érzem magam így.Viselkedésre nem vagyok tipikus plázap*csa azért.:)
Havi bajnál hisztis vagyok, oké, szeretek, sőt imádok vásárolni ( de szerintem ezt semmilyen "csajos" csaj nem veti meg amúgy.:) ), de ha kell takarítok, és tanulni is igen jól tanulok..:)
Szóval nem stílusilag szeretnék megváltozni, csak szeretnék jobb lenni, szeretnék jobban kinézni, mégjobban megfelelni magamnak.:)
Eldöntöttem, hogy eljárok szoliba ( nem narancssárgára pirított csaj akarok lenni, csak utálom hogy holt fehér vagyok:D Szeretnék egy gyönyörű alap barna bőr színt ). Pár kg-t szeretnék hízni is, mert a mellméretemmel nem vagyok egyáltalán elégedett.Oké, előny, hogy nem lóg, de én túl kicsinek érzem, és bár egyáltalán nem vagyok szégyenlős, azért ez miatt néha bennem van a gátlás.( Strandon, tesinél, és az eddigi barátaim előtt is [ sajnos ]..:) ) A szemöldököm nagyon halvány mintha nem is lenne kb olyan.Úgyhogy tényleg teljesen természetesen,nagyon halvány barnával, rajzolva van.A hajamat szeretem feltupírozni, illetve szeretem magasan copfozni, meg kiengedve is szeretem hordani.:) Aztán a körmeim állandóan letörnek, ezért szeretnék valami szolid műkörmöt is, aminek teljesen természetes hatása van, és ezerszer szebb mint amilyen alapjáraton.:) Kicsi és mindig törik sajnos.:(
Valami ötlet esetleg még, amivel nem esek át a ló túloldalára, de azért dobna rajtam? :)
Alapjáraton nem vagyok egyáltalán csúnya, de playmate sem.:) Nem panaszkodok, mert akadnak ígyis fiúk stb, de én magamnak szeretnék mégjobban megfelelni igazából, szeretnék még egy kicsit "átlagon felüli" arcot kapni.
Előre is köszi mindent, és bocsi, hogy hosszú voltam.:)
Jó kedvem van, válaszolok mindenkineek..:)
13:11
Képet nem fogok kirakni.:) Méghozzá azért nem, mert szerintem felesleges:). Leírtam mindent,és a kérdésemhez nem feltétlen kell kép.Nem arról van szó ( közel se:) ) hogy nem merek kirakni mert közösségi oldalakon is felmerek tenni smink nélküli képet is simán, és kapok arra is olyan komikat amik feldobják az egész napomat.:)
13:11
Átlagon felülit nem úgy értettem, hogy más akarok lenni mint mások..Ugyanis szerintem ez igencsak lehetetlen, hogy 6milliárd ember közül egy se hasonlítson rád:D Úgy értettem, hogy szeretnék jobban kinézni.Érdekes, a többi kommentelő eléggé megértette,de semmi baj:)
13:17
:) aranyos vagy :)
De képet nem szeretnék akkor se kitenni :)
13:25
Semmiképp se szeretnék változtatni a hajamon:). Eeegész életembe szerettem volna ezt a fajta szőkét elérni.Kiskoromba is emlékszek, hogy puszikat küldtem az ilyen színű hajúaknak a tvbe, és a Barbiejaimat is állandóan irigyeltem ( volt amelyiknek " ha már nekem nem ilyen neki se legyen" alapon levágtam:D )a hosszú,( fehéres )szőke hajukért.:)
De köszi azért:)
Igazából megváltozás alatt nem azt értem, hogy gyökeresen más akarok lenni.Nem.:) Megvagyok elégedve magammal, szóval nem akarok 100%-ba megváltozni.Olyasmivel kapcsolatba tettem fel a kérdést, hogy esetleg más smink ( mint amit az egyik komizó leis írt, köszönöm neki:) ),más hajVISELET (nem fazon, nem szín változtatás, mert az eddigi hajaim közül [ volt már fekete olyaan Rihanna-Shut up and drive stílusu hajam, meg barna alapon szőke melír, hajszínezővel rózsaszín frufrus:D stb ] ) ez áll a legjobban.Hogy milyen rucikat hordok azt is azért írtam le, mert amint már írtam nem szeretnék rajta ( magán a stíluson ) változtatni, de esetleg ötleteket adhattok, hogy nem tudom mondjuk mit lehetne még hordani "lazább" cuccnak melegítő felső + farmernaci helyett, vagy nőcis ruha összeállítások, vagy, hogy egyáltalán hogy lenne előnyös felöltözni egy vékony, kis mellű lánynak,ilyesmiii:)
13:44
Igazából amiket leírtam, azokat elterveztem, és eléggé céltudatos vagyok, úgyhogy ezek már szinte tények.A törés mellett a körmöm alakja, formája se tetszik.És szerintem kezdhetnék akármit a körmömmel sose nőne meg olyanra, amilyenre nekem tetszene, mert hiába festem ki 700 meg 800+ft-s körömerősítővel, meg körömápolókkal, és akármivel mindig ilyenek maradnak ezek:D
14:16
Igen - igen.Én is így vagyok vele.Köszönöm.Meg vannak annyira szép, ízléses műkörmök, hogy hihetetlen.Nézegettem a neten körmöket, ezek pl gyönyörűek:
14:23
Szerintem nem olyan hihetetlen:D Van elég sok hibám nekem is, még ha ez így leírva nem is tűnik úgy.
Ott van például, hogy nagyon kicsik a melleim,vagy akár mondjuk, hogy rengeteget készülődök, és még van egy pár, hidd el.:)
14:42
A műszempilla jó ötlet.:) Volt már, és szerintem jól is áll:) Sminkek is tetszenek amiket leírtál, veszek egy tust majd mindenképp.:)
A hajam színétől nem válok meg, nekem ez a szín egy álom.:$
14:46
Nem - nem!:D A hajam színe marad!:D
Nem akarok változtatni,ajjj:D Ketten vagytok akik nem értik mit is szeretnék..:) Szóval stílusilag EGYÁLTALÁN nem akarok változni.De attól még, hogy nem kezdek el hordani deszkás cipőt, hanem maradok a rózsaszín mániámnál, meg a nőcis ruháknál, szerintem lehetne változni ( stíluson belül is! ) még mindig, más összeállítások, vagy akármi.:) Kiegészítőkről pl senki nem írt pedig szeretem őket.:)
Szolizni mindenképp fogok.Nem viszem túlzásba majd, de mérföldekkel szebb egy alap barna bőrszín mint egy hulla fehér.:)
Műköröm mindenképp vagy francia, vagy hegyes ( divat is, meg szép is ) nem olyan karom szerű, hanem szép, ízléses lesz.:)
"azért étkezz egészségesebben, vagyis egyél sok vitamint és nem fog törni"
Szerintem ez inkább öröklődött, minthogy evés probléma, de ezt már leírtam valamelyik válaszolónak bővebben feljebb.:)
16:46
Ne haragudj, de nem is akarok plázaP*CSA lenni.Én plázaCICÁS szeretnék maradni, mert tetszik, mert jól áll, és mert már mindenki így szokott meg ( szerencséreee : ) )
18:46
Nem nagyon szoktam ennyi kiegészítőt hordani, de ez tetszik amit leírtál.A gombos felső alatt kabátot értesz?
szerintem valami ilyesmire gondolt
Szia !
A hajadat hordhatnád esetleg göndörítve hiszen most a göndör haj a divat,és a túlzott vasalás nem tesz jót a hajadnak.
Írtad pici a melled.Vegyél egy push-up melltartót..:D
Ja a szolizással vigyázz! Megértem hogy nem akarsz hullaszínű lenni,de nem lenne jobb a barnítókrém ??
A sminkhez tudnám ajánlani h használj szemceruzát,és tust.
Próbálj ki valami új alapozót,szájfényt vagy esetleg valami szép színű rúzst.(Nemrég vettem egy angel star labellot,háát mit is mondjak labellonak nem épp hatásos,de szájfénynek egyszerűen tuti !! :] )
Körmeid nem gondolnám hogy a genetika miatt töredeznek.Ilyenről még nem halottam.Esetleg próbálj ki valami vitamint,használj körömerősítőt(meglesz a hatása csak idő kérdése)ja és jót tesz a körömvirágkrém is a töredezett körömnek.
Amgy szerintem mostanánban ponthogy nem sok a plázacica stílusú csajok aránya,sztem inkább ponthogy megzuhant az arányuk és a depis deszkás emos csajok sokkal többen vannak már..:S
A tanulásodon ne változtass !:)
Sok sikert a kisebb "átalakuláshoz" !
18/L
Bolero?:)
Az van, fehérbe, és 3 gombos.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!