Hogy lehet kihozni műbőr kabátból a golyóstoll foltot?
a tiszta a lakásod?ban mutatták, hogy hajlakkot kell rá fújni és akkor simán lejön. de ha egyszer mosáskor sem jött ki, nem biztos, hogy segítene :S de azért próbáld ki. a hajlakk mindenképp lejön majd vízzel amiatt nem kell aggódnod!
17/L
első vagyok
akkor vidd el tisztítóba :) nem tudom miért csak most jutott ez eszembe! ott megcsinálják szerintem 500 ft alatt. főleg, hogy nem kell az egész kabátot kimosni.
Én táskával jártam ugyanígy. Nekem körömlakklemosóval lejött, de előtte megnéztem a táska belsejében, egy kívülről nem látható műbőrös részen, hogy nem oldja-e fel. Nem oldotta és belemártottam a fültisztító pálcikát a körömlakklemosóba és szépen lejött.
Nekem működött, de nem garantálok semmit! Inkább te is próbáld ki valahol a belsejében, ahol nem látszik és csak utána ess neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!