Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet kihozni műbőr...

Hogy lehet kihozni műbőr kabátból a golyóstoll foltot?

Figyelt kérdés
Valaki tud valami praktikát? Fehér műbőrkabátomat összefirkálták (véletlenül) kék golyóstollal suliban. A karján van és elég látható. Mosáskor nem jön ki, már többször is mostuk. VALAKI TUDNA SEGITENI??
2010. szept. 11. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:

a tiszta a lakásod?ban mutatták, hogy hajlakkot kell rá fújni és akkor simán lejön. de ha egyszer mosáskor sem jött ki, nem biztos, hogy segítene :S de azért próbáld ki. a hajlakk mindenképp lejön majd vízzel amiatt nem kell aggódnod!

17/L

2010. szept. 11. 23:38
 2/6 anonim ***** válasza:
radírozd ki sima fehér radírral
2010. szept. 11. 23:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket de sajnos egyik sem jött be :(
2010. szept. 12. 09:31
 4/6 anonim ***** válasza:

első vagyok

akkor vidd el tisztítóba :) nem tudom miért csak most jutott ez eszembe! ott megcsinálják szerintem 500 ft alatt. főleg, hogy nem kell az egész kabátot kimosni.

2010. szept. 12. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Én táskával jártam ugyanígy. Nekem körömlakklemosóval lejött, de előtte megnéztem a táska belsejében, egy kívülről nem látható műbőrös részen, hogy nem oldja-e fel. Nem oldotta és belemártottam a fültisztító pálcikát a körömlakklemosóba és szépen lejött.

Nekem működött, de nem garantálok semmit! Inkább te is próbáld ki valahol a belsejében, ahol nem látszik és csak utána ess neki.

2010. szept. 12. 11:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam már körömlakk lemosóval is de az sem hozta ki :(
2010. szept. 12. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!