Mi szedi ki a golyóstoll-tintát a ruhából?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy ma a suliban golyóstoll-tintás lett a fehér polóm...próbáltam kiszedni Acetonnal, de nem sikerült! Az egyik haverom javasolta a Diluantot, azt mondta az lehet kiszedi...
Javaslatok? Ha nem marad választás, akkor le kell vágni, de szeretném megmenteni a polómat! :)
Köszi a válaszokat!
2009. máj. 26. 13:58
1/7 A kérdező kommentje:
Jah, és Romániában lakok, szóval üzleteket ne javasoljatok, hogy hol nézhetnék erre megoldást...esetleg terméket, és megnézem, hol lehet kapni. :)
Köszi!
2009. máj. 26. 13:59
2/7 anonim válasza:
Sajnos az acetonnal már elrontottad a dolgot, mert az erősen beledörzsölődött ezáltal a szövetbe. Vannak speciális folttisztítók esetleg azzal meg lehet próbálni, de azok is akkor hatásosak, ha friss foltot kezelsz vele. Mivel már dörzsölted így nem sok esély van rá, hogy kijön.
4/7 anonim válasza:
Ami nekem mindenre jó, az a Vanish mosószappan! Komolyan csodákra képes!
5/7 A kérdező kommentje:
Anyum megpróbálta Vanish-el, maradt még egy kicsi halvány lila folt...De még egy kis Vanish vagy klór, és sztem nyoma sincs! :)
Köszi a válaszokat!
2009. máj. 26. 22:02
6/7 anonim válasza:
Hajlakk!Bár nem hiszem hogy a fehér ruhán a hajlakk ne tenne kárt...én a farmeromból hajlakkal szedtem ki,de fehér ruhán nem hiszem,hogy hat..
7/7 flor90 válasza:
Szerintem ami még hatásos lehet az a mosószóda! a párom munkásruhájából minden foltot ki szed, egy próbát megér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!