Hisztek az objektíven mérhető vonzóságban? Külső osztályzása 10-es skálán.
Érdekelne hogy ki hanyasra osztályozza magát, bármelyik nemből.
Kommentbe számot, kort és nemet írjatok.
Illetve bátrabbaknak, privátban a képcsere is opció. Nem társkereső kérdés!!!
Azt gondolom, hogy van különbség a jónőség és a természetes szépség között. Sminkkel valóban az átlagosból is ki lehet hozni egy jónőséget, de a természettel ez nem tudja felvenni igazán a versenyt. Ahogy a plasztika sem.
A sport az már más, az egy "természetes csalás" szerintem. Az egészséges test mindig is vonzó volt - de az arcvonásokat az nem különösebben befolyásolja ugyanakkor.
Férfiaknak ilyen szempontból kicsit mások a lehetőségeik, nem tudnak sminkkel szinteket ugrani - ez tűnhet igazságtalannak, de az a helyzet, hogy rájuk nem is nehezednek olyan külsőséggel kapcsolatos elvárások, mint a nőkre. Egy szabálytalan arcú férfi magabiztossággal és jó kiállással nagyon sikeres is lehet. Egy nőnek mások az eszközei. Ez nem minősítés szerintem, egyik nem sem felszínesebb, ez különbözőség egyszerűen. Egy férfi külsőben akkor van bajban inkább, ha mondjuk tényleg alacsony.
Ezek persze mind általánosítások, minden alól van kivétel, de a trendek szintén szerintem igazak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!