Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha folyton visszanő...

Mit tegyek ha folyton visszanő a bőrkeményedés?

Figyelt kérdés

Ha lereszelem, csiszolom, bekenem krémekkel, pár nap után visszanőnek a bőrkeményedéseim. Ez azért van mert napközben sokat állok, jövök megyek, lúdtalpam is van, és gondolom így jobban megterhelődik. Sajnos visszanő és bármit is csinálok, nem is jön le teljesen csak valamivel puhább lesz és nem szárad ki.

Előfordult már valakivel hogy beszóltak emiatt ha először vagyunk együtt valakivel? Vagy emiatt valaki veszített már el pasit?

2022. febr. 14. 23:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
9-es: nem annyira durva, csak visszanő. Illetve mindig van valamennyi. De emiatt szóltak már be ahogy fentebb is írtam.
2022. febr. 15. 00:16
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
nem kell hozzá nagyon durvának lenni. azért jó, mert ha fürdés közben kicsit csinálod, akkor nem tud visszanőni. bár azt nem írtad, hogy hol keményedik. én nyáron szoktam használni, mert sokat járok mezitláb
2022. febr. 15. 00:29
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Puha talpú (mármint belülről ilyen "besüppedős") cipő esetleg? Ha a problémát nem is oldja meg, rendkívül kényelmes

Illetve talpbetét, higy máshogy legyen a lábad, máshogy nehezedj rá

Sajnos van, hogy ez olyan dolog, amit párnaponta el kell intézni, mint a körömvágást...

2022. febr. 15. 00:36
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem is ilyen. Ápolom, de gyorsan visszakeményedik. L.
2022. febr. 15. 07:22
 15/21 anonim ***** válasza:
41%
Ha ennyire zavar, járj rendszeresen pedikűröshöz és vegyél egy jobb cipőt!
2022. febr. 15. 07:57
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Jó azt a pasit felejtsd el, ha neki "gáz" hogy igénybevétel esetén a bőröd megkeményedik hogy védje magát akkor kapja be, ennyi erővel a zúzódás vagy a pisilés is lehetne neki "gáz", ugyanolyan funkciói a testnek, a bőrkeményedés nem igénytelenségtől alakul ki hanem mert ott igénybe van véve a bőr így megvastagodik hogy ne törje véresre a lábad a cipő.

Esetleg vastag, puha (akár géles) talpbetétet próbálnék hogy ne legyen oka kialakulni.

2022. febr. 15. 08:01
 17/21 anonim ***** válasza:
30%
Írják itt a pedikűröst, igaz ő rendbe teszi, ahogyan én is magamnak. A gond ott van, hogy utána 2-3 nappal ugyanúgy visszakeményedik. Minél többet reszelem, annál gyakrabban kell. Én ezt tapasztalom. L
2022. febr. 15. 08:06
 18/21 A kérdező kommentje:

Igen, tényleg nálam is kb két nap.

Sőt ha magamnak csinálom akkor van olyan is hogy az egész napos állástól, sőt anyukámnak is haza járok és sokat cipekedek, na akkor van már másnap estére megjelenik. Jó, nem egyből lesz vastag, de nekem soha nem is tűnik el 100%-osan.

De szerintetek ez lehet kizáró ok egy pasinak?

Értem én ha csúnya, berepedezett lenne az már durva lenne, bár bátyámnak aki szintén nehéz fizikai munkát végez, télen volt mikor a sarka berepedezett és sebes volt. Ezért soha nem néztem rá rossz szemmel.

De ha ilyen miatt elfordulna a pasi egy nőtől, az számomra azért érdekes, mert erre valaki tényleg hajlamosabb és ha meg is csináltatja és a pasi összejön vele, úgyis lesz olyan mikor látni fogja a nőn, amíg nem jut el a pedikűröshöz.

És akkor ez már kizáró ok?

Az furi.

2022. febr. 15. 08:21
 19/21 A kérdező kommentje:
És megmondom őszintén, ha nagyon le van reszelve, nekem még otthon a szőnyeg, parketta és mikor mezítláb vagyok, maga a talaj is már dörzsöli és nagyon érzékeny. Szóval ha nem is szép, de minimális keményedésre nekem szükségem van, mert anélkül nagyon érzékeny ott a bőröm. Valószínűleg nagyon oda helyeződik a testsúlyom, de nyilván egy teljes tartás változást nem tudok végrehajtani.
2022. febr. 15. 08:23
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ritkább a férfiaknál a bőrkeményedés...Ez csak attól függ ki mennyit áll/sétál, tehát mennyire veszi igénybe a lábait.És igen, a cipő is nagyon fontos.Ha rossz minőségű, akkor még hamarabb feltöri a lábat a súrlódás miatt.
2022. febr. 15. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!