Mit tegyek ha folyton visszanő a bőrkeményedés?
Ha lereszelem, csiszolom, bekenem krémekkel, pár nap után visszanőnek a bőrkeményedéseim. Ez azért van mert napközben sokat állok, jövök megyek, lúdtalpam is van, és gondolom így jobban megterhelődik. Sajnos visszanő és bármit is csinálok, nem is jön le teljesen csak valamivel puhább lesz és nem szárad ki.
Előfordult már valakivel hogy beszóltak emiatt ha először vagyunk együtt valakivel? Vagy emiatt valaki veszített már el pasit?
Puha talpú (mármint belülről ilyen "besüppedős") cipő esetleg? Ha a problémát nem is oldja meg, rendkívül kényelmes
Illetve talpbetét, higy máshogy legyen a lábad, máshogy nehezedj rá
Sajnos van, hogy ez olyan dolog, amit párnaponta el kell intézni, mint a körömvágást...
Jó azt a pasit felejtsd el, ha neki "gáz" hogy igénybevétel esetén a bőröd megkeményedik hogy védje magát akkor kapja be, ennyi erővel a zúzódás vagy a pisilés is lehetne neki "gáz", ugyanolyan funkciói a testnek, a bőrkeményedés nem igénytelenségtől alakul ki hanem mert ott igénybe van véve a bőr így megvastagodik hogy ne törje véresre a lábad a cipő.
Esetleg vastag, puha (akár géles) talpbetétet próbálnék hogy ne legyen oka kialakulni.
Igen, tényleg nálam is kb két nap.
Sőt ha magamnak csinálom akkor van olyan is hogy az egész napos állástól, sőt anyukámnak is haza járok és sokat cipekedek, na akkor van már másnap estére megjelenik. Jó, nem egyből lesz vastag, de nekem soha nem is tűnik el 100%-osan.
De szerintetek ez lehet kizáró ok egy pasinak?
Értem én ha csúnya, berepedezett lenne az már durva lenne, bár bátyámnak aki szintén nehéz fizikai munkát végez, télen volt mikor a sarka berepedezett és sebes volt. Ezért soha nem néztem rá rossz szemmel.
De ha ilyen miatt elfordulna a pasi egy nőtől, az számomra azért érdekes, mert erre valaki tényleg hajlamosabb és ha meg is csináltatja és a pasi összejön vele, úgyis lesz olyan mikor látni fogja a nőn, amíg nem jut el a pedikűröshöz.
És akkor ez már kizáró ok?
Az furi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!