Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha folyton visszanő...

Mit tegyek ha folyton visszanő a bőrkeményedés?

Figyelt kérdés

Ha lereszelem, csiszolom, bekenem krémekkel, pár nap után visszanőnek a bőrkeményedéseim. Ez azért van mert napközben sokat állok, jövök megyek, lúdtalpam is van, és gondolom így jobban megterhelődik. Sajnos visszanő és bármit is csinálok, nem is jön le teljesen csak valamivel puhább lesz és nem szárad ki.

Előfordult már valakivel hogy beszóltak emiatt ha először vagyunk együtt valakivel? Vagy emiatt valaki veszített már el pasit?

2022. febr. 14. 23:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
51%
Pedikűrös látta már?
2022. febr. 14. 23:19
 2/21 A kérdező kommentje:
Voltam már. Akkor kicsit tovább maradt jobb állapotban, de nem tűnik el teljesen soha és hamar visszajön.
2022. febr. 14. 23:21
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan akinek magától nincs? 🤔
2022. febr. 14. 23:38
 4/21 anonim ***** válasza:
30%
Nem vagyok annyira tapasztalt, de a férfiak talpa mind olyan, mint a babáké a reklámokban?
2022. febr. 15. 00:06
 5/21 A kérdező kommentje:
Szerintem férfiaknál sokkal ritkább a bőrkeményedés.
2022. febr. 15. 00:07
 6/21 A kérdező kommentje:
Ezért lehet ők könnyebben beszólogatnak.
2022. febr. 15. 00:07
 7/21 anonim ***** válasza:
87%
Szerinted? Vagy biztosra tudod?
2022. febr. 15. 00:08
 8/21 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy náluk ritkább
2022. febr. 15. 00:10
 9/21 anonim ***** válasza:
61%
ha fürdéskor mindig megreszeled habkővel, akkor nem lesz durva
2022. febr. 15. 00:10
 10/21 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem, mert volt egy rossz tapasztalatom.

Nem most történt.

Ápolom ahogy tőlem telik, de vendéglátásban dolgozok, az álló munka miatt nagyon hamar visszanőnek. Próbálok tenni ellene, de sosem tűnik el teljesen. Lehet rossz a lábtartásom is és sok súlyt helyezek a bőrkeményedéses részekre. Nem tudom. De ha így van, az egész lábamat nem tudom kicserélni.

Egyszer volt egy jóképű sportos srác, akinek nagyon bejöttem, de az első talin beszólt a bőrkeményedésem miatt, pedig nem száraz, nem hámlik és nincs berepedezve, de mondta ez milyen gáz. Aztán nem keresett többet, pedig neki a tenyerén minden ujja mögött kis bőrkeményedések voltak a súlyzósás miatt, amit ő is minden nap űz.

Engem nem zavart az övé, de érdekes megnyilvánulás volt. Nyilván nem szép és nem ez fog tetszeni bárkinek, de azért szerintem ezt túl reagálta.

2022. febr. 15. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!