Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a körmösnek,...

Hogy mondjam meg a körmösnek, hogy elmennék máshoz ?

Figyelt kérdés

A dolog egyszerű, utóbbi időben találtam egy csajszit a közelben aki körmös. Szépen dolgozik, tök jó fej(szerintem ) de elérhetetlen...

Tök örültem végre van egy körmös akinél a körmöm megvan 5 hét után is..eddig hónapokig gördülékeny volt minden.

Legutóbb nem adott időpontot , mert elvileg nem volt nála a könyve, majd ír , azt mondta.

Nem írt..rá egy hétre keresem és négy nap után válaszolt, hogy akkor másnap nézünk "drága".

Nem keresett, eltelt három nap , ráírtam , semmi...

Már úgy voltam vele elmegyek a barátnőmhöz, aki most tanulja, mert nem szeretnék könyörögni senkinek.

Már majdnem felkerestem a másik lányt , erre rám ír hogy beírt 17-re..de órát nem mondott hiába kérdeztem és azóta is elérhető de nem ír..

Gondolkodtam azon le akar rázni, de nem gondolom hogy adtam volna rá okot neki és akkor elmondaná nekem ezt..de ezt így nem tudom mire vélni..

Ti mit csinálnátok? Megbántani nem akarom de nekem szervezés nélkül nem jön össze időpont munka miatt sem és könyörögni sem fogok neki..

2022. febr. 9. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell neki szólni
2022. febr. 9. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell "megmondani", ugyanis nem tartozol neki magyarázattal. Amiatt mindenképpen írj neki, hogy 17-én nem mész, de nem kell túlragozni. "Sajnos mégsem tudok menni aznap, bocsi. Légyszi, töröld az időpontomat." Ennyi.
2022. febr. 9. 16:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mért nem akarod megbántani? Csak neki szabad téged?
2022. febr. 9. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szeretném lemondani a 17-i időpontom.

Ennyi, nem kell ragozni.

2022. febr. 9. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát még ő a bunkó nehogy te érezd magad rosszul. Írd meg neki hogy húzza ki az időpontodat és kész.
2022. febr. 9. 22:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogyha nem kommunikál veled, akkor miért gáz szerinted, ha máshoz mész?

Egyébként meg egy olyan szöveggel, amit a #4 írt, simán mondd le, és keress valaki mást.

2022. febr. 10. 18:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy szolgáltatás. Elmész máshoz, nem kell szólni. Konkrét időpontod nincs is. Ahogy viselkedik, nem is mennék hozzá többet.
2022. febr. 11. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!