Hogyan jelentkeztek egy körmöshöz ha még sosem jártatok körmösnél?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye kérdés és tudom, hogy elég gyerekesen hangzik, pedig már rég nem vagyok az, csak túlagyalós.:D
Szóval ha a neten találsz valakit, aki szimpatikus, az ára is korrekt, a képek alapján szépnek találod a munkáit, akkor hogyan jelentkezel? Írsz neki, hogy tud-e még vállalni? Vagy felhívod?
Vagy ezt szokás ezt? Szokás előre leírni mit szeretnél vagy minden további ilyet csak akkor ha már visszajelzett hogy van szabad helye?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2022. febr. 3. 13:53
1/3 anonim válasza:
Szerintem jobb, ha felhívod, és megmondod, hogy mire szeretnél időpontot kérni. Ez azért fontos, mert nem ugyanannyi időbe telik egy egyszínű géllakkot megcsinálni, mint felépíteni egy xl méretű, díszített műkörmöt.
2/3 anonim válasza:
Fel szoktam hívni telefonon és lebeszéljük a dolgokat - utána is ugyanígy, ha később mennék hozzá.
3/3 anonim válasza:
Hívd fel. Egyszerűbb, gyorsabb, mint üzengetni, amire munka közben nincs is ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!