Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan jelentkeztek egy...

Hogyan jelentkeztek egy körmöshöz ha még sosem jártatok körmösnél?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülye kérdés és tudom, hogy elég gyerekesen hangzik, pedig már rég nem vagyok az, csak túlagyalós.:D

Szóval ha a neten találsz valakit, aki szimpatikus, az ára is korrekt, a képek alapján szépnek találod a munkáit, akkor hogyan jelentkezel? Írsz neki, hogy tud-e még vállalni? Vagy felhívod?

Vagy ezt szokás ezt? Szokás előre leírni mit szeretnél vagy minden további ilyet csak akkor ha már visszajelzett hogy van szabad helye?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2022. febr. 3. 13:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb, ha felhívod, és megmondod, hogy mire szeretnél időpontot kérni. Ez azért fontos, mert nem ugyanannyi időbe telik egy egyszínű géllakkot megcsinálni, mint felépíteni egy xl méretű, díszített műkörmöt.
2022. febr. 3. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Fel szoktam hívni telefonon és lebeszéljük a dolgokat - utána is ugyanígy, ha később mennék hozzá.
2022. febr. 3. 14:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel. Egyszerűbb, gyorsabb, mint üzengetni, amire munka közben nincs is ideje.
2022. febr. 3. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!