Megérie avon tanácsadónak jelentkezni, hogy kedvezményesen hozzá jussak termékekhez?
Nem célom reklámozni a termékeket, mert valahogy nem vagyok az a tukmálós fajta.. azonban évi 4 testpermetet meg 2 parfumot szoktam vasarolni. :)
Vagy így szerintetek nem éri meg?:D:)
Én azt gondolom hogy mindenképpen megéri, már csak a saját kényelmed miatt is: akkor rendelsz amikor akarsz, nem kell senkire várnod, senkihez alkalmazkodnod és tanácsadónőként hihetetlen sok ajánlat, akció van amivel 99 ftért lehet termékekhez jutni.
Nyílván (tukmáláson kívül) megmutatni másnak is meglehet, ez egy lehetőség, kérdés, amire vagy pozitív vagy negatív választ kapsz!
13 éve avonozom, nem tudom elképzelni a mindennapjaimat a termékek nélkül, mivel szinte mindent ingyen veszek a vásárlóim sok megrendelése miatt! Én ajánlom, hogy próbálj ki termékkategóriákat, hátha beválnak!
Ha segíthetek a regisztrációban keress bizalommal! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!